Yenice'den Adaylara Destek

Yenice Derneği Giresunlu adaylara destek geldi.

Yenice'den Adaylara Destek

 Yenice Köyü Derneği düzenlediği toplantı ile, Esenler, Bağcılar bölgesinden  Belediye Meclis Üyesi adayı olan  Giresunlu adaylara destek olacaklarını açıkladı.
17 Mart 2019 Pazar Günü  İstanbul Esenler'deki Yenice Köyü Dernek Merkezinde düzenlenen toplantı yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle gecikmeli olarak başladı.
Saat: 13:00'da başlayacağı açıklanan toplantı, yaklaşık iki saatlik gecikmeyle birlikte  başladı.
İlk önce Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda, sırasıyla, Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik, Yenice Köyü Muhtarı Mecit Dertli, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Adayı Necati Kahraman,Esenler Belediye Meclis Üyesi ve  adayı MUsa Ada,Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Orhan Bulut, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ve Yenice Dernek Başkanı Hasan Cebbar birer konuşma yaptılar.
Toplantıya katılacağı açıklanan Esenler Belediye Başkanı ve Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Tevfik Göksu'nun  yoğun programları nedeniyle toplantıya katılamadığı açıklandı.
İstanbul Milletvekili Hasan Turan'da toplantı bittikkten sonra salona gelebildi.
Belediye Meclis Adayları adına konuşan Necati Kahraman; Kişilerin önemli olmadığını önemli oanın dava olduğunu söyleyerek bu davaya sahip çıkmamız gerekir dedi.
Çamoluk Dernek Başkanı hacı Canik'te yaptığı konuşmada; kendi aramızdan çıkan adaylarımıza destek olmamız gerekir dedi.
Dernek Başkanı Hacı Canik; "Çamoluk'ta da güçlü iki adayın olduğunu  her iki adaydan kim kazanırsa kazansın bizim başkanımızdır, fakat yanlış olan bir şey var, seçimler esnasında kırgınlık ve dargınlıklar meydana geliyor, inşallah bu seçimlerde böyle bir şey olmaz, 31 Mart'tan sonra yine eskisi gibi dostluk ve komşuluklarımız devam etsin" dedi.
Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş'te yaptığı açıklamada; "aday olan tüm arkadaşlarımıza tam destek olunması gerekir" dedi.
Ak Parti İlçe Başkanı Umut Özkan'da yaptığı konuşmada, tüm dünyada mazlumların sesi olan bir liderin olduğunu ona sahip çıkılması gerektiğini söyledi.
Esenler'e yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden de bahseden İlçe Başkanı, bu seçimlerde en az %80'lik bir oran ile seçimleri kazanmaları gerektiğini ifade etti.
Yeni Dernek Başkanı Hasan Cevbbar'da yaptığı konuşmada;

"Biz bu organizasyonu Yenice Derneğinin bir faaliyeti olarak değil, içimizden çıkan değerlerimize destek vermek için düzenledik.
Yenicemiz yeniden eski gücüne ulaşmak için bu fırsatı iyi kullanmalı.
Gerek deneyimli Necati Kahraman,Gerek, genç dinamik İlyas Duras İstanbul büyükşehirde hem aday oldukları ilçeyi hem Yenice'yi temsil edeceklerdir. 
Biz onlara ne kadar destek verirsek onlarda Yenice’ye ve Yeniceliye o kadar fayda sağlarlar.
5 yıl Esenler de Hem Çamoluk'u  hem Yeniceliyi temsil eden Temel Gödek'e  teşekkür ediyoruz, yeni dönemde de inşallah Esenler de Temel Gödek ve İlyas Duras ile çok daha faydalı işlere imza atılacaktır.
Biz de dernekler olarak onlara gerekli desteği her zaman vereceğiz" dedi.

Esenler Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak Yenice Köyünden İlyas Duras, ve karadikmen Köyünden Temel Gödek ile birlikte Giresun Merkezden Musa Ada bulunuyor. Bağcılar Bölgesinden de Yeniceli Necati Kahraman aday. 

Çamoluk Haber





















Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 08:58

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuran dinç arabul
Nuran dinç arabul - 5 yıl Önce

Bence de her şey hayırlı ve hayırlara vesile olsun

Aziz katrancı
Aziz katrancı - 5 yıl Önce

Siyaset gercekten zor bi zenaat.Cesaret ister liyakat ister beceri ister.Aday olan butun arkadaslarimiza basarilar diliyorum.Siyasette cok yetis mis adamimiz yok malesef.parmagimizin sayilari kadar azdir.Tamda iste şu şahis iste bizi temsil eder kendini her yonden gelistirmis tecrube var liyakat var beceri var durustluk var bu iste dedigimiz insanlari da malesef bu donem siyaset meydanlarinda gorememek de insan aklina bu siyasetin cok acimasiz cok gaddar ve insan harcamada uzerine yok dedirtiyo.Hakkimizda hayirlisi

Arif Ekiz
Arif Ekiz - 5 yıl Önce

Siyasetten medet umanların kafası karıncalıdır/çalışmıyordur, siyaset menfaat değirmenidir. Gavurun oyun sahasında top çevirmektir. Bizim saflar da Kuran okuyarak cennete girecekler. Siyasette yetişmiş adamı yokmuş, Çamoluklu siyasete bir yere gelemiyormuş, belki bu pislik düzeninde korunduğunu hiç düşünmezsin. Siyaseti yol yapmak, evinin önüne asfalt dökmek, ilaç sanayiine hastahane yapmak zanneden cehalet abideleri, az sıkıştırsan oy vermeye parti bulunmayan medet umduğunuz siyaset.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205