Ataşehir Çamolukspor çıkışını sürdürüyor

Ataşehir Çamolukspor üst sıralara tırmanıyor

Ataşehir Çamolukspor çıkışını sürdürüyor
 İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup’ta erteleme maçında Sultanbeylispor ile Ataşehir Çamolukspor karşı karşıya geldi. Konuk takım maçı 2-1 kazanıp çıkışını sürdürürken, ev sahibi takım da galibiyet hasretine son veremedi.

Sultanbeyli 75 Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 7.dakikasında Erdinç’in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Ataşehir Çamolukspor’da Serkan topu uzaklaştıramadı. Kadir’in şutunu kaleci Bayram nefis kurtardı. 8.dakikada sağ kanattan gelişine konuk takım atağında ceza sahası içerisinden Fuat’ın şutu yandan auta gitti. 11.dakikada ceza sahası içinde Osman topu kafa ile sol kanata aktardı. Fuat’ın sol ayağıyla şutu direğin dibinden auta gitti. 29.dakikada Kadir’in ceza sahası üzerinden şutu yan ağlarda kaldı.  35.dakikada sağ kanatta Adem’in ceza sahasına sert ortasında Çelebi topu çeldi. Dönen top Murat’ın önünde kaldı ve top ağlara gitti.0-1 Golden bir dakika sonra ev sahibi takım beraberliğe çok yaklaştı. 36.dakikada ceza sahası içerisinde Ergun’un şutunu kaleci Bayram tokatlamayı başardı. İlk yarı konuk takımın tek golüyle geçildi.

İkinci yarıda 51.dakikada sol kanattan Murat arka direğe yerden sert bir top gönderdi. Arka direkte Alparslan topu boş kaleye ağlara gönderdi.0-2 55.dakikada ceza sahası üzerinde Kadir savunmanın arkasına bir top gönderdi. Sağ kanattan yapılan ortada kaleci Bayram topu yanlış noktaya çeldi. Fatih topa kafa ile vurdu ama Alparslan’ın ayağı tehlikeli kalktı ve Fatih’e temas etti. Maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Feyzi farkı bire indirdi. 87.dakikada ceza sahası üzerinde kazanılan serbest vuruşta Feyzi’nin şutunu kaleci Bayram önce çeldi sonra da top direğe çarparak oyun alanına döndü. Karşılaşmada tansiyon zaman zaman yükselse de her iki takımda puan alabilmek adına çaba sarf ettiler. Konuk takım Ataşehir Çamolukspor yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı (ki bu maçların 5′ini kazandılar). Sultanbeylispor ise üst üste 4. yenilgisini aldı.

Kaynak: yerelfutbol.org

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205