Başkan Ekrem Köse'den Dağ Çileği Festivaline Davet!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çamoluk'lu hemşehrimiz Ekrem Köse, bu yıl 2'incisini düzenleyeceği dağ çileği toplama ve yürüyüş etkinliğine Çamoluk'lu hemşehrilerini de davet etti.

Başkan Ekrem Köse'den Dağ Çileği Festivaline Davet!

Geçen yıl ilki düzenlenen festivalde genciyle, yaşlısıyla oldukça yoğun ilgi görmüştü.

ÇİLEK TADINDA SPOR OLSUN!

Sporu ve yürüyüşü vazgeçilmezi olan Başkan Ekrem Köse her geçen gün Spor ve yürüyüş farkındalığıyla son dönemlerde dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Köse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu yıl büyük olasılıkla 06 Kasım Pazar günü dağ çileği toplama, ve yürüyüş etkinliğini gerçekleştiemeyi düşünüyoruz dedi. Ataşehir belediyesi Sosyal medya hesabından önümüzdeki günlerde resmi afişli davet açıklaması yapacağı bekleniliyor. Konum olarakta Ataşehir, Kayışdağı ve Başıbüyük ormanı lokasyonu olacak. Başkan Köse, etkinliğe Atasehir'li komşularıyla beraber, Çamoluk'lu hemşehrilerine de seslenerek davet etti.

DAĞ ÇİLEĞİ'NİN FAYDALARI;

Dağ çileğinin diüretik etkisi vardır. Bu özelliği sayesinde idrar söktürücü bir meyve olarak bağırsakları temizler. Ödemden kurtulmanıza ve bağırsakların durgunluğunu ortadan kaldırmanıza yardım eder. Bağırsakları rahatlatan dağ çileği, bu yönü ile mide şişliğini de önler ve hazımsızlık gibi sorunları yok eder. Ve aynı zamanda iyi bir kalp dostudur.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2022, 01:28

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205