Çamoluk (Belediye) Spor Oldu.

Amatör 2. Kümede Mücadele eden Çamoluk Spor İsim değişikliğine gitti.

Çamoluk (Belediye) Spor Oldu.

 2002 yılında Çamoluk Gençlik ve Spor Kulübü  olarak kurulan, Çamoluk Spor 2006 yılında  Ümit Akmaz, Sadi Akkuş Hoca ve Çamoluk Esnafı,ile  Çamoluk Gençlerinin Gayreti  sonucu  aktif hale getirilmişti.
Büyük fedakarlıklarla, her yıl, Giresun genelindeki turnuvalara katılarak büyük başarılar elde eden, Çamoluk Gençlik Spor Kulübü, elde ettiği başarılı neticeler sonucunda 2. Amatör Kümede Mücadele etmeyi başardı.

Çamoluk Gençlik Spor yöneticileri ve Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, yaptıkları görüşmeler neticesinde, Spor kulübünün daha iyi imkanlara sahip olabilmesi için ,Çamoluk Belediyesi bünyesinde faliyet göstermesine  karar verdiler.
Kulübün  adı da Çamoluk Belediye Spor olarak değiştirildi.

Konu ile ilgili olarak Çamoluk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ramis Tonbul yaptığı açıklamada;

2008 Yılında Çamoluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı görevine geldiğimden itibaren Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte Giresun'da her yıl müsabakalara k katılarak  Çamoluğumuzu en güzel şekilde temsil ttmiş bulunuyoruz.  Aynı zamanda kaymakamlık öncülüğünde köyler arası futbol turnuvası düzenleyerek ilçemize birlik ve beraberlik etkinliği yaptık.
Gençlerimizin kahvehane ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için çeşitli aktiviteler düzenleyerek başarılı omuşuzdur.
İlçe halı sahasının ve ilçe suni çim sahasının yapılmasında önemli rol oynamışızdır.
Sayın Belediye Başkanımız Savaş Akarçeşme ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarım ve sayın üyelerimizle birlikte iştişare sonrası çamoluk gençlik ve spor kulübü isim değişiklik hakkını kullanarak çamoluk belediye spor olarak değiştirmiş bulunuyoruz.  Artık daha profosyenel düşünerek lçemizin adını en güzel şekilde Giresun ve çevre ilçelerde temsil edeceğiz inşallah.
Çamoluklu hemşerilerimizin yanımızda olmasını diler yeni yönetimimizin hayırlara vesile olmasını yüce Allahtan nyaz ederim dedi.

Çamoluk Belediye Spor'un Yeni yönetimi de şu isimlerden meydana geldi.

Başkan = Savaş AKARÇEŞME

Bşk Yardımcısı=Ramis TONBUL

Sekreter =Mustafa TEPETAM

Sayman =Mustafa DUYAN

Üye = Saim SAKIZCI

Üye = M.Murat KALELİ

Üye = Faik KALELİ

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:48

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205