Çamoluk Spor Haberi ile İlgili Açıklama

Haberimizin içeriğini kaldırdık

Çamoluk Spor Haberi  ile İlgili Açıklama
    
Saygı Değer Çamoluk Haber Okurları ve Çamoluklular:
Yaptığımız bir değişiklik nedeniyle açıklama yapmayı zaruri gördük.
Açıklamamız sabah saatlerinde yayına koyduğumuz İstanbul Çamoluk Spor ile ilgili.
Çamoluk Spor'a araç alınmış ve Çamoluk Spor'un hizmetine verilmiş. Çok güzel hadise. Biz sabah medya takiplerini yaparken Alucrahaber.com da  konuyla ilgili haberi gördük ve kaynak olarak da Alucra haber gözüktüğü için bu haberi kaynak belirterek yayınladık. Aradan yaklaşık üç saat geçtikten sonra Alucrahaber.com Editörü bizi arayarak, haberden Çamoluk Sporlu olduğunu iddia eden  bazı yöneticilerin  ,haberin Çamolukhaber.com da yayınlanmasından rahatsız olduklarını ve haberimizi kaldırmamız gerektiğini belirtti.
Biz de kaynak Alucrahaber.com olduğu için kendisini zor durumda bırakmamak için haber'e dair fotoğrafları ve kendilerinden aldığımız yazı içeriğini kaldırdık.Konuyla alakalı olarak İstanbul Çamoluk Spor Kulübü başkanı Ekrem Köseyi aradık. Ekerm Köse "Biz Çamoluk takımıyız her Çamoluklu bizimle ilgili haber yapabilir.Biz karışmayız,konu bizim dışımızda gelişti. " diye konuştu
Çamoluk Haber olarak Başkan Ekrem Köseye Profesyonel ve medeni tavrından dolayı teşekkür ediyoruz.
Çamoluk Sporla ilgili bundan sonra kendi kaynaklarımızdan ,daha geniş haber yapmaya çalışağız.


Değerli Çamuluklular;

Bu olay yaşadığımız ilk olay değil ancak bardağı taşıracağa benziyor.
Yıllar önece Ankaranın CHP' li   Valisi Nevzat Tandoğan jakobence bir anlayışla"Bu ülkeye Kominizm gelecekse de onuda biz getiririz"demişti.Nevzat Tandoğan Ankara'daydı ama bizde de onun muadili Tevfik Ağa vardı. Bu Ağa milletin gözünü  Devlet örfi idaresiyle korkutmuş ve istediğini hiç koşuluz yıllarca Çamoluk ve Köylerinde yaptırmıştı.
Büyüklerimizin en iyi anlatımıyla öyle duyduk.(Merak edenler 65 yaş ve üzerinde  olan tanıdıklarından konuyla ilgili bilgi alabilirler.)

Günümüzde ise,Çamolukta birileri mevcut iktidarın gücünüde haksız bir şekilde yanına alarak,kendine ve şürekasına oralardan nufuz  devşirmeye çalışıyor. Bunun sonucunda da eskiden kalma alışkanlıklarla, Çamoluk'ta yayın yapılacaksa biz yaparız!Çamoluktan haber girilecekse biz gireriz!Hülasa Çamoluk'a kuş konsa haberimiz ve iznimiz olması gerek mantığıyla sağa sola çamur atarak karalama yapıyorlar.Söylediğimiz  zihniyet sahibi insanların Çamoluktaki sayısı bir elin parmağı kadar bile değil.
Ne yazık ki! nüfuz sahibiymiş gibi gözükererek "güçlü"  olmaya çalışıyorlar,bizlerin sırtında gezinerek.
Bizler bu gibi ayak oyunlarına alet olmadan doğru bildiğimiz yolda sizlerle birlikte ilerlemeye devam edeceğiz.
  • Not:Sitemizde yayınlanan,Kaynağı çamolukhaber olan Haberlerde bilmeyerek te olsa Yalan,İftira,Hakaret gibi konular içerdiğinde ,Koşulsuz olarak kaldırılır ve haberin tarfından gerekli özür dilenir.Bundan asla gocunmayız bilhassa memnun oluruz. 
  • Aksi halde haber yayına girene kadar editör'ündür yayınlandıktan sonra ise okurun 
  • Bu olay ve daha önceden yaşananlarla ilgili geniş açıklamayı ileriki günlerde sitemizde bulacaksınız.İlgili tarafların da görüşleri alınarak kapsamlı açıklama yapılacaktır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz Bayram
Deniz Bayram - 14 yıl Önce

Habercilik ciddiyet isteyen bir iştir siteyi inceledim genelde chpye karşı bir önyargı mevcut burda bu yorum yaptığım haberi yayınlayan kişi önyargılı yaklaşmış nevzat tandoğan üzerinden chpye saldırmış bence yayın editörlerini dikkatli seçin ve vali partili olmaz vali olduğu anda parti kimliği yoktur devleti temsil eder spora siyaset üzerinden yorum getirdiğinizde hoş karşılanmaz saygılar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205