Dulundas'lı Başkan Ekrem Köse'den Çilek Tadında Festival!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Çamoluk Dulundaslı Başkan Ekrem Köse'nin bu yıl 2'incisini koordine ettiği dağ çileği toplama Festivali, 30 Ekim Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşti.

Dulundas'lı Başkan Ekrem Köse'den Çilek Tadında Festival!

Sporcu ve Doğaya olan düşkünlüğüyle bilinen Başkan Köse'nin, geçen sene başlattığı etkinlik çığ gibi büyüyerek bu yıl çilek tadında Festival havasına girdi. Belediye, misafir Festivalci katılımcılara, sabah ikramda bulunmayı da ihmal etmedi.

Topladıkları çileklerle gençler ve çocuklar, pasta yaparak misafir festivalcilere, çifte tat yaşattılar.

7'den 70'e Spor sever ve doğa severler doğal yaban çileği (kocayemiş) tatma fırsatı yakalarken, hem oksijen depoladı, hemde damakları bayram yaptırdılar.

Yaklaşık onbeş gün önce duyurusunu yapan Ekrem Köse, Ataşehir'li komşularının yanısıra Çamoluk'lu hemşehrilerini de davet etmeyi ihmal etmedi.

Ataşehir' li STK'lar ve spor kuruluşları etkinliği yanlız bırakmazken, Çamoluk STK camiasından, etkinlik davetine Çamoluk Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hacı Canik, Ataşehir Kızılay Başkan vekili Fatih Yelekoğlu, Kutluca köyü dernek başkanı Süleyman Akbulut, Ataşehir Giresun'lular Dernek Başkanı Ali Özacar, Çamoluk Zağpa Bayırköyü medyası, Bayır Medya, Çamoluk Haber, katıldılar.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 08:41

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205