GİRESUNSPOR UN SAMBACILARI

Çotanakların Brezilyalı oyuncuları İsael - Luiz Gustavo Bergamin ve Cleyton Coelho Dos Santos önceki gece sabaha karşı şehre geldiler

GİRESUNSPOR UN SAMBACILARI

Giresunspor'un sambacıları İsael Da Silva Barbosa, Luiz Gustavo Bergamin ve Cleyton Coelho Dos Santos önceki gece sabaha karşı şehre geldiler.


    24 saatlik uzun bir yolculuğun ardından sabaha karşı saat 04.00 civarlarında Giresunspor Tesislerine ilk adımlarını atan sambacılar İsael Da Silva Barbosa, Marrom lakaplı Luiz Gustavo Bergamin ve Cleyton Coelho Dos Santos'un dün uzun süre istirahat ettikleri açıklandı.

    Bu arada İsael Da Silva Barbosa, Luiz Gustavo Bergamin ve Cleyton Coelho Dos Santos'un Brezilyalı iki menajeri de futbolcularla birlikte şehre gelirken, menajerlerin Giresunsporlu idarecilerle bir takım görüşmelerde bu-lunacakları ifade edildi.

     Önce Trabzon Havalimanın da hemen ardından da Tesislerde objektiflerine poz veren Brezilyalı oyuncular aynı zamanda tercümanları aracılığı ile Giresunspor taraftarlarına başarı sözü verdiler ve “Biz buraya Giresunspor'u şampiyon yapmak için geldik” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205