Güreş Ağası Oktay Bakırhan Göğsümüzü Kabarttı!

24. Geleneksel Malkaralı Pehlivan Fehmi Özkan Yağlı Güreşleri, Çamoluk'lu hemşehrimiz, yönetim kurulu başkanı Oktay Bakırhan'ın Demirhan Madencilik A.Ş firmasının sponsorluğunu üstlendiği müsabakada, Milli güreşçi Ali Gürbüz Başpehlivan oldu.

Güreş Ağası Oktay Bakırhan Göğsümüzü Kabarttı!

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 24. Geleneksel Malkaralı Pehlivan Fehmi Özkan Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Ali Gürbüz kazandı. Meşatlık mevkisinde düzenlenen organizasyon 40 pehlivanın katılımıyla gerçekleşti. 18 pehlivanın mücadele ettiği başpehlivanlık müsabakalarında rakiplerini yenen Ali Gürbüz ve Hüseyin Gümüşalan, final müsabakasında karşılaştı. Gürbüz, Gümüşalan'ı yenerek başpehlivan oldu.

OKTAY BAKIRHAN'IN DAVET ÇAĞRISINA ÇAMOLUK DERNEĞİ SESSİZ KALMADI!

Tekirdağ Malkara'da düzenlenen etkinliğe Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hacı Canik,e yönetim kurulu üyelerinden Halil Üdük, Hafız Bakırhan eşlik ettiler.

Protokolde, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Kaymakamı, Kerem Süleyman Yüksel, Emniyet Amiri, Hasan Basri Karakuş CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Bakırhan ailesi, Spor severler ve halk katıldı.

Dereceye giren sporculara madalyalarını protokol üyeleri takdim etti.

BAŞKAN CANİK'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik mesajında şu ifadelere değindi "Çamoluk'lu iş adamlarımızdan Demirhan Madencilik yönetim kurulu başkanı Oktay Bakırhan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel beyefendilerin misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim"dedi.

GÜREŞ AĞASI BAKIRHAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN TEŞEKKÜR ETTİ!

"Kültürümüz tarihimiz geleneğimiz olan ata sporu güreşi nesilden nesile aktarmaya devam edeceğiz. Belediye başkanımız Ulaş bey ve tüm belediye personeline emekleri için teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyon oldu. Bütün sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2022, 04:14

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa Aydınoğlu
Mustafa Aydınoğlu - 2 yıl Önce

Malkara'daki güreş etkinliğine sponsor olan Sayın kardeşimin kutluyorum madem bu kadar sporu seviyor bu arkadaşımız çamoluk'ta neden bir spor etkinliğinin önderliğini yapmıyor

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205