İstanbul Çamoluk Beş'i Bir Yerde Buldu

İstanbul Çamoluk SporSarigazi sporla yaptığı maçta rakip fileleri beş kez havalandırdı.

İstanbul Çamoluk Beş'i Bir Yerde Buldu
Ataşehiridmanyurdu(İstanbul Çamoluk Spor) ile Sarıgazispor Maltepe Başıbüyük Stadında karşı karşıya geldi.
Maçın başlama düdüğüyle birlikte Atasehiridmanyurdu rakıbı Sarıgazinin kalesıne yuklenmeye başladı.
Daha ilk 10 dakıkada 3 tane net pozisyondan yararlanamayan Atasehir temsilcisi 10 uncu dakıkadan sonra defansa çekilen rakibinin oyununa ayak uydurdu. İlk yarının bitimine kadar defansa çekılmiş bir Sarıgazi onun gardını açmaya çalışan bir Atasehiridmanyurdu seyrettik.
İkinci yarıda ilk yarıdan farksız başladı.Dakikalar ilerledikçe bütün riskleri alan Atasehiridmanyurdu gol için Sarıgazi kalesine iyice yuklenmeye başladı. Ara ara Sarıgazı uzun toplarla kontra ataklar yakaladı, ama bu ataklar sonucsuz kaldı.dakikalar 70 i gosterirken ortasahada yapılan paslaşmalardan sonra Barış Dursun Aliye attıgı ara pasında Dursun Ali'nin sert kestigi orta rakip oyuncunun ayağına çarpıp fılerle buluştu.1-0 
Golden sonra gardını düşüren Sarıgazi gol bulmak için Atasehir idmanyurdunun kalesıne atak yapmaya basladı.Sarıgazisporun açılmasıyla Atesehiridmanyurdu aradıgı pozisyonları bulmaya başlamıştı ikinci gol 75 te Dursun Ali 2-0  78 de Alparslan 3-0   83 te  yine Alparslan 4-0    88 de de Sercanla skoru 5-0 a getırdı.Bu skorla Atasehiridmanyurdu play off için son hafta için büyük avantaj yakaladı.
 Rakibi Sarıgazispoır ise haftaya Soganlık ile küme düşmemek için mücadele edecekler.

Haber:Fazlı Bakırtaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205