Teşekkürler! Ataşehir Çamolukspor

Ataşehir Çamolukspor son maçında yüzleri güldürdü.

Teşekkürler! Ataşehir Çamolukspor

Süper Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Ataşehir Çamolukspor, son maçında Feriköy’ü deplasmanda 2-0 mağlup ederek play off’ta mücadele etmeye hak kazandı.

Liglerin başlamsıyla birlikte  yüksek performans gösteren Ataşehir Çamolukspor, son maçında,özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu futbolla,Feriköy Spor'u 2-0 yenerek,Bölgesel Amatör Lig’e yükselme  yolunda bir engeli daha geride bıraktı.

Elde ettiği başarı ile Playoff'ta mücadele etmeye hak kazanan  Ataşehir Çamolukspor,'un hedefi,buradnda başarılı sonuçlar elde edip Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olacak.

Ataşehir Çamolukspor'u son maçında Çamoluklular da yalnız bırakmadı.
Ataşehir çamolukspor'un son maçına, Çamoluk Derneği yönetim olarak katılırken, bir çok çamoluk'lu da maçı izlemek için Feriköy Stadına gitti.

Ataşehir Çamolukspor'un Başkanı ve Emektarı,Ekrem Köse basına yaptığı açıklamada;

“Güzel bir maç oldu, kazandığımız için sevinçliyiz. Hocalarımıza, oyuncularımıza, taraftarımıza, siz basınımıza teşekkür ediyoruz. Camia olarak 28 yıllık tarihimizin en büyük başarısını yakaladık. İnşallah play off’larda da başarılı olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız. Başarıların geçici değil, kalıcı olması lazım. Ataşehir’e yakışır şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Ataşehir Çamolukspor'un başarısı çamoluklular tarfından sevinçle karşılandı.

Çamoluık Haber




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205