Yetimova, Baba Ve Oğlu Bisiklet Turnuvasında Derece Aldılar!

26 ilden 350 sporcunun katılımıyla bu yıl ilki düzenlenen Gebze Ulusal Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında dereceye girenlere kupa ve ödülleri, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından takdim edildi.

Yetimova, Baba Ve Oğlu Bisiklet Turnuvasında Derece Aldılar!

Çamoluk karadikmen köyü nüfusuna kayıtlı, çevresinde de sporcu kişiliğiyle tanınan Zeki Yetimova, Gebze belediyesinin düzenlediği Gebze Ulusal Dağ Bisikleti yarışlarında dereceye girdi.

15-50 yaş arası spor severler yarışırken şampiyonalarının da aralarında yer aldığı mücadele renkli görüntülere sahne oldu.

Zeki Yetimova ve evli 2 çocuk babası haber merkezimize verdiği mesajla gençleri bisiklet sporuna davet etti. "Başlıca spor yapmak, sağlıklı uzun ömürün başyapıtıdır. Özellikle gençlerimiz, çağımız elektrikli ulaşım araçları maalesef hareketsizliğe sebebiyet vermektedir. Dilerimki pedallar unutulmasın. Ayrıca Çamoluk'ta da bu tür etkinliklerin yapılarak gençlerimizi spora yöneltmemiz gereklidir. İlerde fırsatını yakalarsam İstanbul'dan start alıp Çamoluk'a Bisiklet sürmek" dedi.

" OĞUL" İHSAN YETİMOVA "FATİH ÖZGÜR PEDALLER" TURNUVASINDA ÖDÜL SAHİBİ OLDU!

İstanbul Fatih Özgür Pedallar Bisiklet yarışları etkinliğinde 11 yaşındaki İhsan Yetimova, üç bin sporsever arasında ilk 15'e girerek Madalya ve bisiklet sahibi oldu. 

Çamoluk Haber olarak bizlerde sporcu hemşehrilerimize başarılar diliyoruz.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 23:33

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205