Yuvacık Gençlerinden“ Kardeşlik ve Dostluk Turnuvası“

Yuvacıklı gençler Kardeşlik ve dostluk Turnuvası ile kaynaşmayı sağlıyor.

Yuvacık Gençlerinden“ Kardeşlik ve Dostluk Turnuvası“
Yuvacık Mahallesi Gençlik  Komisyonunun bu sene 2. sini düzenlediği" Kardeşlik ve dostluk Turnuvası" 10 Mart Pazar günü saat  12.00 ‘de esenler Kemer stadyumu halı sahalarında açılış organizasyonu ile başladı.

 Yoğun çabalar harcanarak organize edilen açılış şölenine bir çok misafirin yanında Yuvacık Mahallelirininde ilgileri  beklenenin üzerinde  oldu.

Kardeşlik ve dostluk Turnuvasının açılış şöleni saat 12:00'  da  Zurnacı İsmail Sarıdikmen’in zurna resitali ile başlarken, organizasyonun  sunumunu ise Hüseyin Yetimova yaptı.

Protokol davetlisi olarak beklenen  Esenler Belediye Bşkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman  son anda proğram değişikliği sebebi ile Başbakanın Bağcılara iştirakinden dolayı katılamadılar
Esenler Belediye Başkan  Yardımcısı Faruk Aydın katılarak,Başkan Mehmet Tevfik Göksu nun telgrafı ile     Yuvacıklı gençlerinin ve Yuvacık Mahallesi sakinlerinin gönlünü almasını bildi. 

Kardeşlik ve dostluk Turnuvasına,
Esenler Belediye Başkan Yrd. Faruk Aydın,Esenler Belediye Başkanı Danışmanı Mehmet Kaya, Çamoluk Bal Ağası  Murat Şapaloğlu,Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Karadikmen Köyü eski Dernek başkanı Temel Gödek,Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı,Kutluca köyü dernek başkanı Kazın Karaçoban ve Kurukol Mahallesi  iş adamlarından Ali Selimoğlu katıldıla

 Açılış törenine katılımında, Murat Şapaloğlu Ve Temel Gödek ‘e hem gençler hemde yuvacık mahallesi komşuları tarafından yoğun ilgi  gösterildi.

Saatler .13.00 ü gösterdiğinde  Sırası ile saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla birlikte resmi açılış yapıldı. Açılış vuruşunu  yapmak üzere protokol’e katılan Misafirler  sahaya davet edildi.
İlk olarak  Esenler Belediye Başkan Yrd. Faruk Aydın Selamlama Konuşması Yapması için Kürsüye Davet edildi. Esenler Belediye Başkan Yrd. Faruk Aydın ;" Başkan yardımcısı olarak değil bir Giresunlu kardeşiniz olarak aranızda bulunuyorum. Havanın güzel olması genç kardeşlerimizin futbol oynamaya teşvik edeceğini, aslında havanın tam bir anlamda Çamoluk zamanının geldiğini söyledi. Bu organizasyonu yapan ve emeği geçen dernek yönetimi ve gençlik kollarına teşekkür ettiğini bu kadar insanı Pazar günü bu saatte burada buluşturmanın özverili bir çalışma olduğuna değinen Aydın, Esenler Belediye Başkanının Selamlarını ileterek turnuvanın finaline Belediye Başkanının katılacağını söyledi.

 

                Esenler Belediye Başkan Yrd. Faruk Aydın,dan sonra söz alan Yuvacık Mahallesi Dernek Başkanı Yılmaz Karabul ise, çok kısa bir hoş geldin konuşması ile takımlara centilmenliğin ön plana çıktığı bir turnuva temennisinde bulundu.

                Daha sonrada protokol ve Adnan karabul’un başlama vuruşu ile ARİFGİLSPOR- AHMETAĞAGİLSPOR MÜSABAKASI başladı. Müsabakayı yoğun bir kalabalık’ın izlemesi ve protokol’un de takip ettiği maçtaki centilmenlik herkesin takdirini topladı.

 

                Turnuva sorumlusu Emin Karabul ve Bekir Karabul turnuvada katılan misafirlerle ilgiklenmeleri dikkat çekti.

                Turnuvadan Notlar:

                Karagözlerspor ; Adnan Karabul’un neşeli ve şakacı taktikleri sonucunda galip geldi.

                Dayıgilspor; Geçen seneki gibi bu senede Kura Çekilişinden Bay olarak çekildiğinden ilk hafta yerini alamadı.

                Ahmatagagilspor; geçen seneki gibi galibiyetle başladı.

                Ezgilspor; Bayan Taraftarların Yoğun tezahüratlarıyla galibiyetle başadı.

                Timurgilspor ; bu sene ilk defa katılmasına rağmen iyi bir oyun oynamasına rağmen mağlubiyet aldı. Takım kaptanı Erol Karabul ise Şampiyonluk değil centilmenlik için mücadele edeceklerini bildirdi.

                Fol gençlik spor: yaş ortalaması 18 olan bir takımın kaptanlığını gecen senenin gol kralı Yavuz Duymacın Şık 3 golü ile Galibiyetle Başladı.

                Arifgilspor: Geçen seneki gibi mağlubiyetle başlamalarına rağmen turnuvanın favori takımlarından olduklarını ispatladı.

                Paşagilspor: bu sene ilk defa katılmalarına rağmen iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen mağlup oldular fakat klas ve teknik oyuncuları bünyesinde bulundurmaları son dakikaya kadar mücadele etmeleri turnuvanın iddaalı takımları olduklarını belirtti .

                İsmailagagilspor: bu Sene iddaalı takım oldularını aldıkları galibiyet ile belirtiler

                h.osmangilspor: Bu sene mağlubiyetle başlasalarda teknik ve dirençleri ile iddaalı olduklarını bir kez daha ortaya koydular.

                Çetegilspor: Çok iyi bir futbol oynamalarına karşın aldıklarını mağlubiyetle başladılar turnuvaya ama profesyonel futbolcuları onlar için iddaalı olduklarını netleştiriyorlar.

                Ayrıca turnuvaya ÇAMOLUK MERKEZ DERNEK YÖNETİMİNDEN hiç kimsenin katılmaması gözlerden kaçmadı.




 

YORUM EKLE
YORUMLAR
emin karabul
emin karabul - 11 yıl Önce

Biz bu coşkuyu hep beraber yaşamak istedik ve herkesi davet ettik sayın çamolukhaber editörü ve kutluca köyü dernek başkanı kazım karaçoban abime katılmasından dolayı teşekkkür ederim. Herşeyde olduğu gibi tabiki bizimde bir takım eksiklerimiz olmuş olabilir.eksiklerimizi hoş görü ile karşılayacagınızı umuyor tekrardan bizleri yalnız bırakmayan büyüklerime teşekkür ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205