Yuvacık'ta,Şampiyon Dudugilspor

Yuvacık Mahallesi Gelenksel Futbol Turnuvasında Şampiyon Tkımın Kupası törenle verildi.

Yuvacık'ta,Şampiyon Dudugilspor

  Yuvacık Mahallesinin gençlik kollarının  organize ettiği  Yuvacık Mahallesi Futbol Turnuvası  09/06/2012 tarihinde Beylerbeyi Şampiyon Halısaha tesislerinde final ve 3.lük maçları ile sona erdi

                Finalde Dudugilspor ve Ezgilspor karşılaşmasında, Dudugilspor’un 6-2 lik üstünlüğüyle tamamlandı ve 1. Futbol turnuvasının şampiyonlugunu ilan etti.
Dudugil Spor'un Şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Ezgilspor ise 2. Oldu
Öte yandan yandan ise 3.lük maçında ise Halilagagilspor ile Ahmetagagil spor karşılaştı ve Halilagagilspor 9-3 galip ayrılarak turnuvada 3. oldu.
Turnuvada çeşitli katogorilerde de dereceler elde edildi.
 Turnuvanın Gol Krallığını 24 gol ile Halilagagilspor’dan Yavuz Duymaç gögüslerken, turnuvanın en centilmen takımı ise,oynadıkları  maçlarda kart görmeyen takım ve Adnan Karabul’un temsili olan Karagözler Spor oldu.


Turnuvanın finali için 3 ayrı noktadan Güngören Belediyesi ve Karamelek Turizm'in sponsorlugunu üstlendikleri otobüsler ile, Beylerbeyine ulaşım kolaylıgı sağlandı
Coşkuyla  izlenen maçlara bayan taraftarların ilgisi gözlerden kaçmadı.

               

                

       Turnuvanın Kupa töreni ise 10 haziran 2012 tarihinde düzenlenen Yuvacık Mahallesi Kır Gezisinde yapıldı.

Kupa için düzenlenen törende; Yuvacık Mahallesi  Eski Dernek Başkanlarından ve eski Çamoluk Dernek Başkan Yardımcısı  ve Burs Komisyonu Başkanı Adnan Karabul bir konuşma yaptı.
Karabul Konuşmasında; Yıllarca Kendilerinin bu tablo için çalıştıklarını, birlikte çalıştıkları arkadaşlarıyla bu alt yapının hazırlandığını ve şimdi ise gençlerin bu organizasyonla  yapılan çalışmaların verimini aldıklarını ve kendisinin çok duygulandığını dile getiren Adnan Karabul  "30 yıl’ı aşan dernekçilik hayatımda bizler hep birlikte daha iyilerine imza attık  daha da iyilerine imza atacaklarına inanıyorum ve bu organizasyona destek olan Dernek Başkanı Yılmaz Karabul ve yönetici arkadaşlarına ve gençlik kollarına teşekkür ediyorum." dedi. 

Adnan Karabul'dan sonra  kürsüye çıkan turnuva sorumlusu Bekir Karabul ise; yaptığı konuşmada Dernek Başkanına ve Yöneticilerine yapmış oldukları destekt için teşekkür etti.
Bekir Karabul'dan sonra söz alan Emin Karabul'da; Kendisine her zaman idol olarak amcalarını (Adnan Karabul , Aydos Karabul) gördüğünü ve her zaman onlar gibi sevdalı olarak, çıkar,menfaat olmaksızın bu tür organizasyonlarla, gelenek ve göreneklerin kaybolduğu bu metropol şehirde kaynaşmak için, birlik beraberlik için çalışmalarının devam edeceğini söyledi. 
Emin Karabul,organizasyon süresince  yaşanan enstanteneleri dile getirerek  neşeli anların yaşanmasına neden oldu
 Emin Karabul,bu organizasyonda çok farklı şeylere imza attıklarını Bunların En başında Bayan taraftarları kazandıklarını ilginin büyük olması ve yuvacık mahallemize yakışan centilmenliğin hiçbir zaman bozulmadığı bir organizasyon olduğunu dile getiren emin Karabul Dernek başkanımız Yılmaz Karabula vermiş oldukları desteklerden dolayı ayrı bir teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Son olarak kürsüye gelen Yuvacık Mahallesi Dernek Başkanı Yılmaz Karabul,
bu organizasyonda emeği geçen bütün herkese teşekkür ederek, her zaman gençliğimizi yaşatmak için, dernek olarak hertürlü desteği vereceklerini dile getirdi.

Konuşmalardan sonra   Plaket ve kupa törenine geçilerek Takım kaptanlarına Eski dernek başkanlarımız ve Misafirler tarafından  plaketler verildi ve  

Gol Krallığı Madalyası Adnan karabul

Centilmenlik Plaketi, Zeki Karabul

3.lük Kupası, İsmail Karabul   

2.lik Kupası  Erol Karabul

1.lik Kupasını ise Dernek Başkanı Yılmaz Karabul verdi.

Emin Karabul





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205