Çamoluk Dernekleri Tek Yürek Oldu.

Çamoluk dernekleri deprem için seferber oldular.

Çamoluk Dernekleri Tek Yürek Oldu.

Son yüzyılın en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kalan ve 10 ilimizde etkili olan deprem nedeniyle tüm ülke yardıma koşarken, başta Çamoluk Merkez Derneği olmak üzere, Çamoluk köy ve mahalle dernekleri, afetin ilk gününden itibaren, yardım için seferber oldular.

Tüm derneklerimiz üyelerine yaptıkları çağrılar ile,  afet bölgesine yardım yapılması için çağrıda bulundular.

Bazı derneklerimiz,üyelerini  direk toplanma merkezine yönlendirirken, imkanı olan derneklerimiz de, yardımları dernek merkezlerinde toplayıp sınıflandırarak, AFAD, Kaymakamlıklar, Belediyeler ve bölgede bulunan STK'ların yardım toplama merkezlerine götürdüler.

,Yenice Köyü Derneği de, topladıkları yardım malzemelerini bizzat yerine götürerek, depremzedelere kendi elleri ile dağıttılar.

Koçak Köyü Dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya'da gönüllü olarak deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Derneklerin yanında tüm vatandaşlarımız deprem için seferber olurken, iş adamlarımızda imkanları nispetinde bölgeye kendi sektörlerinde destek oluyorlar.

Daha önceki haberlerimizde duyurduğumuz Demirhan Madencilik, vinçcilerimiz, nakliyecilerimizin yanında, Hacıahmetoğlu Köyü Eski Dernek Başkanlarından Hayri Ekinci'de, kendine ait iş makinesi ve personelini gönüllü olarak deprem bölgesine gönderdi.

Tüm derneklerimize teşekkür ediyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2023, 11:20

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205