Çamoluklu İşadamından anlamlı Destek

Çamoluklu madencimizden deprem bölgesine iş makinesi desteği

Çamoluklu İşadamından anlamlı Destek

Çamoluk Dulundas Mahallesinden hayırsever iş adamı Ergün Bakırhan ve oğulları tarafından işletilen, Bakırhan ve Demirhan Madencilik, Güney ve Güneydoğu bölgemizde meydana gelen, son yüzyılın en büyük depremine duyarsız kalmayarak büyük yardımda bulundular.

Özellikle kurtarma çalışmalarında ve enkaz kaldırma çalışmalarında  en başta gelen ihtiyaçlardan olan kamyon ve iş makinesi desteğinde bulundular.

Bakırhan Madencilik yetkilileri depremin ilk gününde, bölgede yapılan çalışmalarda kullanılmak üzere Edirne valiliği emrine  1 adet iş makinesi eskavatör ve bir de kamyon tahsis edildi.

Demirhan Madencilik tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Hatay bölgesine ulaşmak için Edirne Valiliği koordinasyonunda Demirhan Madenciliğe ait Eskkavatör iş makinesi ve aracımız yola çıkmıştır" denildi.

Özellikle son yıllarda, başta Çamoluk olmak üzere bir çok kurum kuruluşa yaptıkları yardımlar  ile ön plana çıkan  Bakırhan ve Demirhan Madencilik son yaptıkları yardım ile birkez daha yanan yüreklere su serpmiş oldu.

Çamoluk Haber olarak hemşehrilerimiz bu yaptıkları yardımdan dolayı tebrik ediyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2023, 20:37

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205