Yeni Anayasa çalışmalarına Giresun'dan destek

Yeni yapılacak olan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına İl Federasyonlarından destek çalışmaları gelmeye devam ediyor

Yeni Anayasa çalışmalarına Giresun'dan destek

 81İlin Federasyonları Anayasa çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yeni anayasaya katkıda bulunmak amacı ile Ankara’ya giderek T.B.M.M Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret ederek 1 saatlik bir toplantı yapıldı.

Federasyonların yeni anayasa hakkında görüş ve isteklerini dosya halinde Meclis Başkanına sundular.

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün yaptığı konuşmada Giresun Federasyon Başkanının cenazesi nedeniyle katılamadığını Başkan Hasan Turan’ın ve Giresunlu hemşerilerinin selamlarını iletti.

Tarihte ilk defa halkın görüşleri alınarak oluşacak halkın anayasası için sivil toplum kuruluşların yeni anayasa’ya katkılarının olmasından dolayı da memnuniyetini belirterek Meclis Başkanına Meclisteki örnek ve özverili çalışmalarından dolayı Giresunlular olarak teşekkürlerini sundu.

Abdullah Akgün Meclis Başkanı Cemil Çiçek’e Giresun Federasyonu ve Hemşerileri adına Giresun Serentisi, Giresun Fındık Ürünleri ve Giresunspor Forması hediye etti.

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Meclis Başkanı Cemil Çiçek’i Giresun’da yapılması düşünülen toplantıya ve bu yıl 6.düzenlenecek olan Mayıs ayındaki Feshane Giresun Günlerine Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu adına davet etti

Meclis Başkanı Cemil Çiçek bu güzel hediyeler için teşekkür ederek çok memnun kaldığını Giresun ayağında yapılacak olan 81 İl Federasyonunun katılacağı toplantıya da  katılmaya çalışacağını belirterek bizlere Giresun Federasyonu ve Giresunlu Hemşerimize Teşekkür ederek Selamlarını ve Şükranlarını iletti.
Giresunekspres

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205