YAAA EYYÜ HEL REİS

 

Daha dün karantina çağrısında bulunan ve Teba’nın  yüzde 70 ini fetörist ilan eden kendini bilmezlere rağmen; Anadolu Diriliş çileri-  Postacıları  olarak sahaya indik   ata yıka !  Ya Reis (!)

Bizler sizlerin raiyetinizde bulunduğumuzu iddia ettiğimiz, biricik örgüt temsilcileri olarak her ne kadar kanımızın yüzde yetmişinde feto kanı taşıdığımızı saklayamasak da , Kutsal olarak gördüğümüz dava uğruna (!) Seçim sürecini olağan üstü yürüttük (!) anla reis

Kazan kazan mantığı ve ferasetiyle (!) Akla ziyan   Çok planlar uyguladık çoook…  Hani bazı sırlar her yerde söylenmez ama, senden de esirgeyecek değiliz ya be Reis.. (!)

Hani bilirsin ya bizim köydeki aşırı reisçi amcaoğlunu ve onun şu mıhtarlığını, işte onun kazanması için ne dolaplar çevirdik bilemezsin sen reis, (!)

İşte bizim gibi safff çentilmen Anadolu evladının ülke sathına taşıdığı rey otobüsünün sayısını, biz diyelim on bin  sen de yüz bin yaaa bunu herkes anlayamaz  dimi reis  (!)

Anlayacağın işte bu denli  otobos dolusu ademi araklayarak reis sevdalısı amca oğullarının  oy kutusunu doldurduk ! be reis  (!)

 Meğersem ki bazı köylerde  rakip taraf da aynı tilkiliği yapmış… burun ucuyla  bizi birkaç oy fazlalıkla senin değer verdiğin muhrarlık makamlarını rakiplere kaptırdık.... Bekamıza halel gelse de  napalım vatan sağolsun , bir dahakine inşallah , görsünler el mi yaman bey mi yaman….. dimi reis.. (!)

Aslında bu oy hicreti sırasında neler çektik neler… İstanbul’dan anadoluya yaptığımız  seyahatte Turizm teşvik belgeli dinlenme tesislerinde inan yemek ve tuvalet kuyrukları uzadı da uzadı, biz diyelim Ankaraya kadar sen de İstanbula kadar. İşte böyle , beri gel şöyle.. anlayacağın öyle be reis  (!)

Gelelim sadede Ey Reis’im, Ana-donumuzun bazı yerlerinde özellikle köylerimizde amcaoğlu kıl farkı ile mıhtarlığı  kaybetti ama, senin partine hep de sıfır çektirmedik, kıymetimizi bilin dedik… be reis  (!)

Geçen dönem alınan oyların dörtte birinden fazlasını aldık, başkalarının kıytırık gördüğü, namlı şamlı  bir il, iki belediye encümenini  var gücümüzle gösterdiğimiz çabalarla elde ettik (Öğünmek gibi olmasın) Hani bir de bunun sıfır çekmesi vardı .. (Şeytan kulağına kurşun) öyle dimi reis.. (!)

Annıymısın, senin fetocu-mankurt diye içeri tıkdığın ademin  yerleştirdiği kadrolar ve onun müntesibi ve muhibbi teşkilat görevlilerimiz olmasaydı maazallah kulağının arkasını görürdün  eyyy reis , bizi böyle inandırdılar , senin yerel teşkilatın tarafından  napalım canımız sağolsun  be reis. (!)

Ha aklımıza yeni geldi, Istanbulda , Angarada, Antalyada ve dahi yurdun bazı böyük kentlerinde mağlubiyet ihbarları alıyoruz… napalım üzülme canın sağosun, çalış senin de olsun  yani reis. (!)

Sizden istirhamımız ola ki; Obezlikten muzdarip olsak da, bu çalışmalarımıza karşılık kayıtsız kalma, Rayia’ya birkaç ihalelik koltuk çık sevgili reis. (!)

Angara’ya selam , Bol Fetolu teşkilatlanmaya devam (!) Reis..

Osman ÇOLAKEL

09/04/2019

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret kesecek
Fikret kesecek - 5 yıl Önce

Ellerine sağlık Osman bey. Anlatamadiklarimizi iyi anlatmisiniz. Yerel seçimlerde yer değiştirmeyi yasaklamali. Bize muhtar lazım değil vatan lazım. Muhtarı yerel halk kendi aralarında seçer.
Bunu yasaklamalari lazım. Sizin ulaşabileceğiniz makamlar var sizler baskı yapın bizler yerine oy kullanalım. Bu ülkeyi hainlerle tesli. Etmeyelim. Tıbbi onbeş temmuz gibi Çanakkale gibi Sakarya gibi

banner200

banner205