Çamoluk'ta Değişim Hızlı Başladı

ÇAMOLUK İLÇESİ

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme Çamoluk için köklü değişim çalışmaları yapıyor.

 Çamoluk ilçe oluşundan bu güne kadar geçen zamanda en hızlı ve pratik hizmet dönemini yaşamaya başladı.

30 Martta Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Savaş Akarçeşme,hızlı bir çalışma balşlatarak çammoluk'un çehresini değiştirmeye çalışıyor.
Özellikle pratik kararları ile ön plana çıkan Savaş Akarçeşme, kendisne iletilen sorunlara pratik çözümler sağlayarak vatandaşı da memnun ediyor.
Çamoluk için açıkladığı projelere kaynak sağlamaka için İstanbul'da ki bazı belediye başkanlarını ziyaret ederek onlara yapmak istediği projelerini üstlenmeleerini istiyor
Özellikle Seçimler öncesinde Çamoluk Beldiyesine 200.000 TL'lik yatırım yapan Üsküdar Belediyesi,bu dönemde de, Çamoluk Otogarını yapma sözü verdi,
Yine yapılan ziyaretler sonucunda,Zeytinburnu Belediyesi de Çamoluk Şehir planlamasını yapması için,şehir planlama ekibini göndererek ilçemizin şehir planlamasını yapacak.

Bundan sonra Çamoluk'a yapılacak yatırımlar bu plan çerçevesinde olacak.

Savaş Akarçeşme yaptığı açıklamada; Tüm mahallelerin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını,yapılan hizmetlerin, verilen oylara göre değil,sorunların önceliklerine göre giderildiğini söyledi.

İlk olarak Yazılar Mahallesi yol genişletme çalışmasının yapıldığını ve daha sonra Köroğlu Mahallesinin alt yapı sorununun giderildiğini söyleyen Akarçeşme,"Durmak Yok yola Devam" diyerek önümüzde ki dönemde Çamoluk için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Çamoluk'ta halk arasında yaptığımız çalışmada,vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun oldukları gözlendi.

Özellikle başka adayları destekleyenler " engel olan çıkmaz ise Savaş Başkan Çamoluk'a bir şeyler yapar" diyerek görüşlerini açıklıyorlar.


Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.