Çamoluk’ta Eller, Yağmur İçin Duaya Kalktı

ÇAMOLUK İLÇESİ

Çamoluk’ta Eller, Yağmur İçin Duaya Kalktı


Çamoluk yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri Derneği,Muhtarlıkları ve Çamoluk Belediyesi ile ortaklaşa üç asırlık geleneği yaşattılar.
Yaklaşık üç asırdır devam eden gelenek bu yılda büyük katılımla gerçekleşti.
Çamolukluların yağmur yağmadığı zaman yağmur duası,yağdığında da şükür duası olarak yaptıkları hayran etkinliklerine,Çamoluk’un diğer köylerinden de katılım oluyor.
Bu yıl düzenlenen etkinliğe Başta Çamoluk Kaymakamı Murat Öztürk, Belediye Başkanı Özcan Çinici,İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Kürkçü,Çamoluk Müftüsü,Yusuf Yaşar Garnizon Komutanı,Eski Çamoluk Nüfus Müdürü Özcan Durmuş,ve Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Akarçeşme katıldılar.
Etkinlik Öğle Namazının kılınmasıyla birlikte,yapılan yağmur/şükür duasıyla devam etti. Daha sonra etkinliğe katılanlara,ikramlar yapıldı.
Etkinlik için İstanbuldan da katılımın olduğu bildirildi.
Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri dernek başkanı Rüstem Sakızcı yaptığı açıklamada;Etkinliğin çokgüzel geçtiğini ve katılımın kendilerini memnun ettiğini açıkladı.
Sakızcı,”Davetimize katılan Protokol,halk, her kese teşekkür ediyorum,bizi yalnız bırakmadılar.
Ayrıca bu davetin gerçekleşmesi için,
canla başla çalışan yönetici arkadaşlarıma,Muhtarlara,ve hizmet eden gençlere ve İstanbul’dan bize araç tahsis eden esenler Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Çamoluk Haber







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.