Çamoluk Belediyesinden Okula Fazla su tepkisi

EĞİTİM VE SAĞLIK

Çamoluk Belediyesi Gazi İlköğretim Okulundaki çeşmenin suyunu kesti.

 Çamoluk Belediyesinden Okula Fazla su tepkisi

 

Çamoluk Belediyesi Gazi İlköğretim okulundaki çeşmenin suyunu kesti.

Gazi İlköğretim Okulunun bahçesinde bulunan ve okul öğrencileri tarafından kullanılan Hayrat çeşmesinin, fazla su harcandığı gerekçesi ile Çamoluk Belediyesi tarafından suyu kesildi.

 

Şehir şebeke suyunun kullanıldığı çeşmede öğrencilerin, zaman zaman muslukları açık bıraktıkları ve açık kalan musluklardan akan sularında,okul önünden geçen caddenin çamur olmasına sebep olduğu bildirildi.

 

Edindiğimiz bilgilere göre belediyenin okul yönetimini uyardığı, ancak sorunların uyarılara rağmen devam ettiği,bu nedenle de Çamoluk Belediye ekiplerinin kepçeyle çeşmeye su sağlayan boruları kestikleri bildirildi.

 

Olayın duyulması üzerine, Öğrenci velilerinin tepki gösterdikleri bildirildi.

Tepki gösteren veliler, “Çocuklarımız içme suyu ihtiyacını bu çeşmeden karşılıyorlardı. Çeşmenin suyu kesilince şimdi tuvaletlerde ki lavabolardan karşılamak zorunda kalıyorlar,belediye ve okul yönetimi bu soruna bir an önce çözüm bulsunlar” dedi.

 

Çamoluk Haber olarak konu hakkında daha detaylı bilgi almak istediğimiz Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici’ye ulaşamadık, Belediyenin de bu konudaki gerekçe ve görüşlerini de bildirdiği takdirde sizlerle paylaşacağız.

 

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.