Müftü Ateş Şehre Veda Etti!

EĞİTİM VE SAĞLIK

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Atama ve Nakil Sonuçları gerçekleşmesiyle görev yeri değişen ilçe Müftüsü Mahmut Ateş, Çamoluk'a veda etti.

15 Aralık 2020 tarihinde İlçe Müftülük sınavını kazanan Ateş ilk görev yeri Çamoluk'a atanması sonucu ilçe Müftülüğünü yürütüyordu.

Evli ve beş çocuk babası olan Ateş, Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Atama ve Nakil Sonuçları gerçekleşmesiyle Edirne'nin Havsa ilçesine tayin edildi.

Günler öncesinden görevde bulunduğu sürece istişare halinde olduğu mahalle ve köy vaiz imamhatiplerini tek tek ziyaret ederek, ilçe vatandaşıyla vedalaşarak helallik istedi.

Ateş sosyal medya hesabından paylaştığı Allahısmarladık başlıklı duygusal görsel yoğun yorumlara sahne oldu. Müftü Ateş'le yaptığımız görüşmede şu ifadelere yer verdi "Değerli mesai arkadaşlarım, birlikte çalıştığımız süre zarfında Çamoluk genelinde yaptığımız hayırlı işlerde verdiğiniz destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Artık Edirne'de bir kardeşinizin olduğunu unutmayın. Sizlerin destekleriyle Çamoluk'ta güzel ve hayırlı işler yaptık. Şimdi bayrak değişim zamanıdır. Şerefle taşıdığım bu kutsal nöbeti yeni gelecek müftümüzle daha iyi yerlere taşıyacağınıza olan inancım tamdır. Biz seferdeyiz Zafer Allah'a aittir." şeklinde ifadelere yer verdi.

Haber: Murat Özdemir 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.