Çamoluklu İş Adamından Fabrikadan Halka Damacana Suyu

EKONOMİ

Köroğlu Mahallesi İş adamlarından Selahattin Düzyurt ambalajlı su sektöründe yeni konsept uygulaması yaptı

 Köroğlu Mahallesi İş Adamlarından Selehattin Düzyurt'un sahip olduğu Çubuklu Doğal Kaynak Suyu ve Vadi Doğal Kaynak suyu, sektörde bir ilki başlatarak, fabrika Satış mağazası açtı.
Ümraniye Adem Yavuz Mahallesinde yaklaşık 100 m² kapalı alana kurulan Fabrika Satış Mağazasında 
tüketiciye indirimli su satışı yapılıyor.
16 Kasım 2013 Cumartesi günü açılışı yapılan Fabrtika Satış Mağazası nedeniyle, halka ücretsiz döner ayram ikram edildi.
Çubuklu Doğal kaynak Suları İşletme Müdürü Mücahit Kalaycı yaptığı konuşmada,Çubuklu ve Vadi su hakkında bilgi verdi.

Mücahit Kalaycı; 1400'lü yıllardan günümüze kadar gelen Beykoz'un güzide sularından Tarihi Beykoz Çubuklu Kaynak Suyu 120 bayisi ile İstanbulluya hizmet etmektedir.
Şimdi ise Fabrika Satış Mağazası ile tüm Ümraniye halkına toptan ve perakende olarak,indirimli ve kamapanyalı ürünleriyle hizmet verecektir." dedi. 
Mücahit Kalaycı,Amaçlarının insanların günlük 2,5 litre olan su ihtiyacını karşılamak olduğunu ve bunun yanında çay ve yemeklerde de kaynak suyu kullanımı teşvik etmek olduğunu söyledi.

Mücahit Kalaycı hedeflerinin bir yıllık bir zaman dilimi içerisinde günlük, 1000 damacana su satışı olduğunu açıkladı.
Bu uygulamayı, bayinin tüketiciye ulaşamadığı bölgelerde yaygınlaştıracaklarını ve yeni gelecek bayilerinde bu model bir mağaza açmalarını teşvik edeceklerini söyledi.

Mücahit Kalaycı;Mağazanın bulunduğu bölgeyi mahallelere ayırarak,her gün farklı bir mahallede kampanyalı su satışı yapacaklarının açıkladı.

Yerinde Teslim Su fiyatları;19 LT Geri Dönüşümsüz damacana su Normal Fiyat 5,00 TL İndirimli 3,50 TL 19 LT damacana su Normal Fiyat 5,00 TL İndirimli 4,40 8 LT Cam şişe Normal Fiyat 5,00 TL İndirimli 3,00 TL Bardak Su Koli Fiyatı (40 adet) 5.00 TL İndirimli 4,00TL olarak açıklandı.

Çamoluk Haber









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.