Çamoluklu Markalara Tüketici Ödülü

EKONOMİ

2019 yılı tüketici ödülü Çamoluklu 3 markaya verildi.

Avrasya Tüketiciler Derneği tarafından heryıl düzenlenen tüketici memnuniyeti ve halk sağlığı konularının referans alındığı araştırmada, damacana su sektöründe Binbaşı Pınarı Limited şirketi tarafından üretimi yapılan, Binbaşıpınarı, Çilek Su ve Saklı Su ödüle layık görüldü.

İş Adamı Sefer Tepeyurt ile Yılmaz Karakuş'un Yönetim Kurulu üyesi olduğu ve Başkanlığını da Çamoluk Dernek Başkan Yardımcısı ve Akyapı Köyü Dernek Başkanı İş Adamı Yunus Acar'ın yaptığı Çamoluklu İş adamlarımızın ortak yatırımı olan üç su markası 2019 yılı tüketici ödülüne hak kazandılar.

1996 yılından günümüze bir çok markaya ödül veren ve ve bu alanda isim yapan Avrasya Tüketici Derneği bu senede ödül tarihini ve yerini 21 Mart İstanbul Kale Canter olarak açıklamıştı.

Tüm dünya genelinde yaşanan corona virüsü nedeniyle ödül töreni iptal edilirken, sertifikalar firmalara gönderilmeye başlandı.

Sertifikada; Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Tüketici memnuniyetini araştırdı. Akılda kalan tüketiciye sağladığı güven ve kalite ile sektöründe öne çıkan, markalardan birisinin Binbaşıpınarı Limited Şirketi ( Binbaşıpınarı,Çileksu Saklı Su) olduğuna karar verilmiştir.

Markayı tüm tüketicilere önerir, firma yöneticilerini çalışmalarından dolayı kutlarız" denildi.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.