Alucra Belediyesinden Açıklama

GÜNCEL

"Alucra'da Engelliye Tuzak" başlıklı haberimiz ile ilgili olarak Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı Açıklama yaptı.

 "Alucra'da Engelliye Tuzak" başlıklı haberimiz ile ilgili olarak, Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, Çamoluk Haberi arayarak açıklamalarda bulundu. Asım Kaymakçı, Kaldırım çalışmaları ile, yaya yolunun ve enerji hatlarının komple bir proje kapsamında yapıldığını, Yol ve kaldırım çalışmalarının bittiğini fakat, mevsim şartları nedeniyle Alucra'nın elektrik ihtiyacını karşılayan şirketin direk yerlerini değiştirme işini yetiştiremediğini söyledi.
Yeni projenin altyapı kablo döşemelerinin bittiğini, yalnız direk değiştirme işleminin kaldığını söyleyen söyleyen Asım Kaymakçı, bu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte, direğin yaya yolundan kaldırılmış olacağını ifade etti. 
Kışı şartlarının ağır geçtiği Alucra'da inşaat çalışmalarının programlandığı gibi gitmeyebildiğni söyleyen Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, projenin en geç Nisan 2018 sonuna kadar birtirileceğini açıkladı.
Belediye Başkanı Kaymakçı; habere konu durumun tamamen mevsimsel şartlardan dolayı ortaya çıktığını vatandaşların bilmesi gerektiğini söyledi.

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, son yaptığı açıklamada; sorunun önemine binaen çalışmayı 10 gün içerisinde bitireceklerini söyledi.

Çalışmaların Aralık ayında başladığını ve hava şartları nedeniyle geçici olarak durduğunu dile getiren Asım Kaymakçı, Yol yapım işlerinin ihale sürecinin de devam ettini açıkladı.

Çamoluk Haber

İşte Direğin dikileceği yeni yer:

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.