ATAŞEHİR ÇAMOLUKLULAR DERNEĞİ İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

GÜNCEL

Ataşehir Çamoluklular Derneği İlk İstişare Toplantısını Dulundas Mahallesi dernek merkezinde yaptı.

 
Geçtiğimiz ay içerisinde kurulan Ataşehir Çamoluklular Derneği İstişare toplantısı yaparak geleceğe dair görüşlerini paylaştı.
Ataşehir Dulundas Mahallesi Dernek Merkezinde, Sabah kahvaltılı yapılan İstişare toplantısına,Ataşehir ilçesinde bulunan köylerin dernek başkanları,yöneticileri ve gençleri bir araya geldi.
Toplantıda,Ataşehir Çamoluklular Derneği Başkanı Ekrem Köse katılımcılara dernek hakkında bilgiler verdi.
Kurucu Başkan Ekrem KÖSE derneğin haziran ayı içersinde kongreye gideceğini ve görev almak isteyen bütün Çamolukluların bu oluşumda yer alabileceklerini belirtti.
Derneğin hiçbir partinin arka bahçesi olmadığını kim Çamolukluların yanında olursa kendilerinin de onların yanında olacağını belirten Ekrem Köse,en kısa süre içersinde ilçemizde bulunan köy derneklerini ve ilçe kurumlarını ziyaretlere başlayacaklarını söyledi.
Köse yaptığı açıklama,Ataşehirde ilçeler bazında en büyük nüfusa sahibiz,fakat bürokraside olması gereken yerlere adamlarımızı yerlestırmekte zorlanıyoruz ve hemşerilerimizin hiçbir ihtiyaclarının karşılanmadığını üzüntüyle gördüğümüzden ilçemizde bulunan tabela derneklerinin bizlerden daha cok ilgi ve hizmet gördüklerinden dolayı bütün köylerimizi bir çatı altında toplayarak Ataşehirin gerçekten en büyük ve en güçlü sivil toplum kurulusu olacağız dedi.
Ataşehir Çamoluklular Derneğimizin bundan sonraki en önemli görevlerinden birisi de İstanbul’da bulunan tüm derneklerimizi vakıflarımızı ve tüm hemşerilerimizi bir çatı altında toplayarak İstanbul Çamoluklular Platformu kurmak için hızlı şekilde çalışmalara başlayacağız dedi.
 
Çamoluk Haber
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.