Çamoluk'un Kahrını Çamoluklular çekiyor

GÜNCEL

Çamoluk İstanbul arasında yolcu azalınca bazı firmalar Çamoluk'u terk etti.

Çamoluk İstanbul arasında şehirler arası taşımacılık yapan bazı firmalar, yolcu sayısındaki azalma nedeni ile Çamoluk'a gelmiyorlar.
Yaz aylarında yolcu sayısının artması ile birlikte sayıları artan firmaların, yolcu sayısının azalmasının ardından, Çamoluk'a uğramaz oldular.
Çamoluk İstanbul arasında ki yolcu taşımacılığı, yine Çamoluk'un emektar firmalarına kaldı.
Çamoluk Seyehat ve Şafaktur otobüs işletmeleri, Pazartesi - Perşembe Çamoluk'tan Pazar ve Çarşamba günleri de İstanbul'dan hareket ederek seferlerini gerçekleştiriyorlar.

Yolcu sayısında ki düşüşe bakmadan seferlerine devam eden yerli firmalar, vatandaşlar tarafından da takdir edilmeye başlandı.
Araç modelleri ve konforları nedeniyle farklı firmaların Çamoluk'tan yolcu taşımacılığı yapması memnuniyetle karşılanırken, yolcu sayısının azalması ile birlikte Çamoluk'a gelmemeleri tepki topladı.
Vatandaşlar, uygulamaya tepki gösterirken, "Bundan sonra öncelik yerli firmalarımızın olmalı. Onlar bizim kahrımızı her koşulda çekiyor. Kışın köylerimize ya da, İstanbul'da ki yakınlarımıza bir emanet göndemek istediğimizde, malesef ortalıkta yerli firmalarımızın haricinde kimseyi bulamıyoruz. Bu nedenle ilk tercihmiz bizim her mevsim kahrımızı çeken yerli firmalarımız olacak" dedi.

Çamoluk'a seyehat eden, Çamoluk Seyehat ve Şafak Tur'a da seslenen vatandaşlar, Her iki firmanın da araçları malesef eski model. Onlar araçlarını biraz gayretle yenilesinler, biz sürekli onları tercih ederiz. Firmalarımız; çok araç yerine, yeni ve modeli yüksek araçlarla bu işi yaparlarsa hem biz hem de onlar memnun olur" dediler.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.