Festival'de Tatsız Olay

GÜNCEL

21. Çamoluk Bal Festivalinde Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı alana sokulmadı.

 Bu yıl 21.si yapılan Çamoluk Bal Festivalinde tatsız bir olay yaşandı.
Adı üzerinde Bal Festivali olan, 21. Çamoluk Bal Festivaline, Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı Dursun Duyan Festival alanında ki görevli polisler tarafından Festival alanına alınmadı.
Çamoluk Haber'e açıklamalarda bulunan Çamoluk Arıcılar Derneği Başkanı Dursun Duyan,Kendisinin Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanı olarak dereceye giren balları Festival alanına götürmek istediğini ancak festival alanı girişinde ki güvenlik görevlilerinin kendisini içeri almadığını söyledi.
Duyan, kendi konumlarını ilgili kişilere bildirdiklerini, buna rağmen Festival Alanına alınmadıklarını söyledi.
Yaşanan bu tatsız olay nedeniyle Çamoluk Arıcılar Derneği olarak, 21. Çamoluk Bal Festivalinden çekildiklerini açıkladı.
Konu ile ilgili olarak yaptığımız araştırmalarda, Çamoluk Arıcılar Dernek Başkanının Çamoluk Bal Festivali için yarışan balların derecesine itiraz ettiği ve kapıda bulunan güvenlik görevlilerine karşı kaba tavırlar sergilediği ve bunun için Festival alanına alınmadığı iddia edildi.
İddiaları kendisine sorduğumuz Dursun Duyan,Kesinlikle dereceyle ilgili bir olumsuzluğun olmadığını ve kendi balının ikinci olarak açıklandığını,buna rağmen böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.