Köroğlu Derneğinden Evsizlere Sıcak Yemek

GÜNCEL

Köroğlu Mahallesi Derneği İhh Beyoğlu Temsilciliği ile sokakta yaşayan evsizlere ortaklaşa yemek dağıttı.

Uluslararası İnsani Yardım Vakfı (IHH) Beyoğlu Temsilciliği Ramazan ayı boyunca Beyoğlunda evsiz ve sokakta yaşayan vatandaşlar için her akşam sıcak yemek uygulaması başlattı.

Her gece 23:00 - 01:00 saatleri arasında dağıtılan yemeklerin bu günkü 2/05/2020 sponsoru da Çamoluk Köroğlu Mahallesi Derneği oldu.

Yemek giderlerini karşılayan Köroğlu Mahallesi Derneği, ayrıca; Başkan Davut Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Çukuryurt ile servise çıkıp yemek dağıtımına da yardımcı oldular.

Yaklaşık iki saat süresince Beyoğlu'nun çeşitli bölgelerinde, köprü altında, parklarda ve cami avlusunda yatmak zorunda kalan 110 kişiye yemek dağıtan Köroğlu MahallesiDernek Başkanı Davut Açıköz ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Çukuryurt

organizasyonla ilgili olarak; "bu gibi çalışmaları yakından görmek gerkiyormuş, Bundan sonra bizler bu insanlar için elimizden gelen çabaları göstermeye gayret edeceğiz" dediler.

IHH Beyoğlu temsilciliği de katkı ve desteklerinden dolayı Köroğlu Mahallesi Derneğine ve Üyelerine teşekkür ederek başka sivil toplum kuruluşlarının da gelip bu çalışmalara ortak olabileceğini söyledi.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.