Muammer Güleç: Çamoluk'a Sahip Çıkalım

GÜNCEL

Ak parti İlçe Başkanı Muammer Güleç, Çamoluk'a sahip çıkılmasını istedi.

 Özellikle son iki aydan itibaren, Çamoluk'un nüfusunu artırmak için yoğun çalışmalar yapılıyor.
Çamoluk Kaymakamlığı, Çamoluk Belediye Başkanlığı, Çamoluk Derneği ve Siyasi Parti teşkilatları, Çamoluk'un azalan nüfusuyla birlikte, ilçelik haklarının tehlikye girmesi nedeniyle, nüfus artırma çalışmasını başlattılar.
2017 yılı sonuna kadar geçerli olacak nüfus çalışmalarında son aşamaya gelindi.
Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç'de bir açıklama yayınlayarak, vatandaşlardan duyarlılık göstermelerini istedi.
Muammer Güleç, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte çalışmalarına rağmen, zaman zaman bu çalışmlaradan haberi olmayan ların olduğuna dikkat çekerek, yazılması gerken vatandaşların haberdar edilmesini istedi.

İşte Muammer Güleç'in yaptığı açıklama:

KAMOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Selamın aleyküm sevgili hemşehrilerimiz. Yaklaşık iki üç aydır nüfus konusunda Çamoluk genelinde, İstanbul'uyla, köyleriyle, belediyesiyle,Çamoluk Derneği, Köy Dernekleri Sivil Toplum Örgütleri, esnafları ve muhtarlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle; çaba gösteren tüm Çamoluklulara teşekkür ediyorum. Bu çalışma, sosyal medyada bu kadar yer almasına rağmen, bazen "biz duymadık haberimiz yoktu daha sizden yeni duyuyorum" diyen insanlarla karşılaşıyoruz.
Saygıdeğer hemşehrilerim; Çamoluk sadece yöneticilerin yada, sorumluluk taşıyanların değil.
Burada, Çamoluk kimliğini taşıyan herkesin, şu son. 15. Günü Allah rızası için iyi değerlendirip, çevrenizde ki yazılmayanları uyarıp, kenarda köşede kalanlara ulaşmanızı bekliyorum.
Bazı haklar kolay kazanılmıyor.
Bizler de, kazanılmış haklarımızı kaybetmeyelim.
Son viraja girmiş bulunuyoruz. Önümüzün ufkumuzun ve geleceğimizin aydınlık olması dileğiyle, hepinizi saygıyla selamlıyorum

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.