Vali Çamoluk'a geldi

GÜNCEL

Giresun Valisi Hasan Karahan göreve başladıktan iki ay sonra Çamoluk'a geldi.

Vali Hasan Karahan Ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, bir dizi incelemlerde bulundu.

Kaymakamlık ve Belediyeyi ziyaret eden Vali Karahan ilçe ve sorunlarıyla ilgili Çamoluk Kaymakamı Murat Öztürk ve Belediye Başkanı Özcan Çinici’den bilgi aldı.

Ardından İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Karahan, ilçe ve çevresindeki asayiş olaylarıyla ilgili bilgi alarak, güvenlik güçlerine çalışmalarında başarılar diledi.

İlçenin tek bankası olan Ziraat Bankasına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yapımı süren Kültür Merkezi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Karahan, inşaatın biran önce bitirilerek ilçenin sosyal hayatının gelişmesine katkı sağlamasını diledi.

Sağlık Ocağında çalışanlar ve hastalarla bir araya gelen Vali Karahan, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Sarp Kaya Grup yolunda incelemelerde bulunan Vali Karahan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak hiçbir aksaklığa mahal vermeden yolun belirlenen sürede bitirilmesini istedi. Son olarak grup yolu üzerinde yapımı süren Koçak HES’i de ziyaret eden Vali Karahan, yetkilileri ÇED raporlarına uymaları konusunda uyardı.

Vali Karahan’ın Çamoluk ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Muhammet Angın, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fazıl Özden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu ve Çamoluk İl Genel Meclis üyeleri Abdullah Kürkçü ve Mehmet Güleç'te de hazır bulundular.

Çamoluk Haber









Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.