Çamoluk ve Esenler Belediyesinden Kardeşlik Örneği.

HABERLER

Esenler Belediyesi ve Çamoluk Belediyesi Kardeş Belediye kararı alarak, Çamoluk kapalı pazar yeri için önemli bir adım atılmış oldu.

Daha önceden söz konusu kararın temelini atan yetkililer, 8 Eylül Perşembe günü, Belediye meclis toplantısında, Esenler Belediye encümeni İlyas Duras'ın açıklamasıyla karar kardeş belediyecilikle sonuçlandı.

KAPALI PAZAR YERİNE ADIM ADIM.

Esenler Belediyesinden, Çamoluk kapalı pazar yerine destek, pazar yerinin startını vermek için resmiyet kazandırıldı.Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz' de önemli projede mücadele vererek, resmiyete dökülen kararı, memnuniyetle karşıladı.

ESENLER BELEDİYESİ SÖZÜNÜ TUTTU.

Esenler Belediyesi meclis üyesi, aynı zamanda, Çamoluk Yenice nüfusuna kayıtlı, İlyas Duras'la yaptığımız görüşmede, konuyla ilgili şu ifadelerde bulundu, Duras " Çamoluk pazar yerinin bir an önce harekete geçilmesi için böyle bir kararı resmiyete döktük. Esenler Belediyesi'nin cüzi de olsa maddi katkı sağlayacak. İnşallah kısa zamanda diğer belediyelerden de kaynak sağlayarak pazar yerinin oluşturulması için gerekli takibi yapacağız. İlçemize hayırlı olsun. Esenler belediyesi sözünü tuttu. Fatih Başkanımız konuyla alakalı çalışmalarına devam ediyor. Bir an önce ilçemize kapalı Pazar alanına kavuşturmak için ilgili makamlarca görüşmelerine devam ediyor" sözlerine yer verdi.

Haber: Murat Özdemir

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.