Kutluca Köyünden Yol Seferberliği

KÖYLERİMİZ

Kutluca Köyünde devlet millet dayanışması ile yol seferberliği başlatıldı.

Kutluca Köyünde vatandaşlar arasında yapılan dayanışma ile birlikte yayla yolları betonlandı.

Geçtiğimiz Mart ayında elim bir trafik kazası sonucu genç yaşta arammızdan ayrılan Recep Tepetam'ın hayrı için ailesi tarafından bağışlanan 5 mikser beton ile başlatılan Kutluca Köyü yayla yolu betonlama çaışması diğer vatandaşlarında katılımı ile devam etti. Özellikle araçların zorlandıkları bölgelerde yapılan çalışmalar ile, Kutluca Köyü yayla yolu daha rahat bir ulaşıma kavuştu.

Kutluca Köyü Muhtarlığı idaresinde yapılan çalışmaların ilk etabı tamamlanırken yapılacak bağışlar ile kalan kısımların da yapılacağı açıklandı.

Ayrıca Kutluca Köyü Çamoluk arasındaki yolunda iki kilometrelik kısmında Çamoluk Kaymakamlığı ve İl Özel idaresi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Kutluca Köyü Göletinin yapım çalışmaları sırasında çalışan iş makinelerinin tahrip edip büyük çukurların oluşturduğu yolun yapım çalışmalarına başlanması Kutluca Köyünde memnuniyetle karşılandı.

Bozulan yolun bir kilometrelik kısmı 2019 yılında yapılırken bu yılda iki kilometrelik kısmın asfaltlama çalışmaları başladı.

Kutluca Köyü Muhtarı Mehmet Ali tepetam Yolun asfaltlama çalışmalarına katkılarından dolayı Çamoluk kaymakamı efecan Şahin ve İl genel meclis Üyesi Muammer Güleç'e teşekkür etti.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.