ASKAD İstanbul'da Toplandı

KÜLTÜR VE SANAT

Akademik Sosyal Kültürel Araştırmalar Derneği (ASKAD) Dernek yönetimi geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feti Paşa sosyal tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 Akademik Sosyal Kültürel Araştırmalar Derneği (ASKAD) Dernek yönetimi geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feti Paşa sosyal tesislerinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Merkezi Çamoluk’ta bulunan Akademik Sosyal Kültürel Araştırmalar Derneği (ASKAD) Dernek yönetimi çeşitli konularda istişare yapmak ve faaliyet planı hazırlamak üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feti Paşa sosyal tesislerinde bir araya toplandı. Toplantıya Çeşitli illerde üniversite okuyan ve ASKAD kurucu üye ve yöneticisi gençlerde katıldı. Toplantıya dernek başkanı Zübeyir ÜÇTAŞ, Dernek Genel Sekreteri Ebuzer ÜÇTAŞ, Dernek Mali idari işler komisyon başkanı Muhammet Salih SÜRÜCÜ, Dernek Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan ÇİNİCİ Dernek Kurucu Üyesi ve Denetleme Kurulu Başkanı İdris AKARÇEŞME ve Derneğin diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Topluca yapılan sabah kahvaltısının ardından istişare ve değerlendirme toplantısına geçildi. Açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Zübeyir ÜÇTAŞ Çeşitli konulara temas etti. Dernek başkanının konuşmasının ardından sırasıyla tüm katılımcılar söz alarak gündem maddeleri üzerinde fikir ve görüşlerini beyan ettiler. Toplantıda yapılan bir teklif üzerine “Akademik Araştırmalar Komisyonu” kurulmasına karar verildi. Kurulan bu komisyonun çalışma sahaları belirlenerek komisyon başkanlığına ilahiyat son sınıf öğrencisi ve Şebinkarahisarlı Mustafa ALVER getirildi. Komisyon üyelikleri belirlendi. Akademik Araştırmalar Komisyonu İlk çalışma toplantısını ayağının tozuyla burada gerçekleştirerek tüm üyelere Ağustos Ayında tamamlamak üzere çeşitli alanlarda araştırma ödev konuları verdi. Yapılan istişare toplantısında çeşitli faaliyet kararları alındı. Ayrıca 13 NİSAN da Çamoluk ta toplanılmasına karar verildi.

Çamoluk Haber






Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.