Çamoluk Festival İçin Toplandı.

KÜLTÜR VE SANAT

Bu yıl yapılacak olan 25. Bal festivali için Yöneticiler ve esnaflar bir araya geldi.

 2-3 Eylü 2017 (Kurban Bayramının 2-3. günü) yapılacak olan Çamouk Bal Festivali için, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çamoluık Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk Festival Komitesi Başkanı Emin Karabul, Siyasi Parti ilçe Başkanları ile birlikte, Çamoluk Gölpark'ta esnaflarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
Çamoluk Kaymakamlığı ve Çamoluk Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Çamoluk Esnaflarının tamamına yakınının katıldığı gözlendi..
Toplantıya; 25, Çamoluk Bal Festivali tertip komitesi Başkanı Emin Karabul,ile birlikte Dernek Yöneticilerinden kadir Alegöz,, Kenan Lortoğlu, Rüstem Sakızcı ve Remzi Tonbul'da katıldılar.
Toplantıda, geçtiğimiz yıl yapılamayan Bal festivalinin bu yıl yapılmasının genel kabul gördüğü.
Toplantıdan sonra Çamoluk Haber'e açıklama Yapan Çamoluk Bal Festivali Başkanı Emin Karabul, Çamoluk Bal Festivaline katılacak sanatçılarla ilgili bazı dedikoduların olduğunu söyleyerek, "bu iddialar kesinlikle asılsızdır" dedi.
Bazı sanatçılara, fahiş ödemelerin yapılacağı yönünde sözlerin ortalıkta dolaştığını söyleyen Karabul; " Bu iddiayı ortaya atanlar, bunu ispat etmek zorundadırlar, aksi halde yönetici arkadaşlarımızı zan altında bırakıyorlar" dedi.
Emin Karabul; Festivalin dışarıdan provake edilmeye çalışıldığını söyleyerek, vatandaşların bu konulara itibar etmemesini istedi.

Çamoluk Haber



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.