Köroğlu Keşkek Ağalığında Karı Koca Yarışı

KÜLTÜR VE SANAT

Köroğlu Mahallesi Piknik Ağalığında karı koça yarışı yaşandı.

 Daha önce 23 Haziran 2019 Pazar günü yapılacağı açıklanan ve iptal edilen İstanbul Seçimleri ndeniyle 16 Haziran 2019 pazar gününe alınan Köroğlu Mahallesi pikniği Bahçeköy Kağıthane Belediyesi piknik alanında yapıldı.
Yoğun katılımın olduğu Köroğlu Mahallesi Pikniğinde sanatçılar, Hüseyin Düz, Zabit Münüklü, Nazmi Can, ve Sevil Özen sahne alırken Fikret Çukuryurt Davul Zurna Ekibi de katılanlara bol bol oyun havalarıyla horon oynattı.
Köroğlu Mahallesi piknik Programına, Köroğlu Mahallesi sakinleri yanında, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Çamoluk belediye başkanı Fatih Düz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Tezcan Çayoğlu, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve Yönetim Kurulu, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurlu, Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Esat Selvi, Çamoluk Belediye Başkan Vekili Cengiz Düz, Usluca Köyü Dernek Başkanı Selçuk Dokgöz ve Yönetim kurlu, Ak Yapı Köyü Dernek Yönetimi, Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz, Hacıahmetoğlu Dernek Başkanı Özer İğneci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çeliktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karamanlı ile Köroğlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Selvi katıldılar.
Köroğlu Mahallesi 2019 ağalık yarışında süpriz bir rekabet yaşandı.
Keşkek ağalığı için yarış devam ederken, Köroğlu Mahallesinde ilk kez bir bayan Birgül Karakuş ağalık yarışına katılarak ağalık rakamını 6000 TL'ye yükseltti.
Son finalKkarakuş yaptığı açıklamada; güzel bir yarış olduğunu ve eşinin bu yarışa katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.
Kemal Karakuş Ağalığı eşine hediye ettiğini açıkladı.
Piknikte katılımcılara ücretsiz keşkek ikramı yapıldı.
Köroğlu Mahallesi pikniğinde horon oynayanların terler içinde kaldığı dikkat çekti.

Çamoluk Haber



















Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.