Ak Parti Çamoluk’ta Deprem

SİYASET

Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Zeki Karabul görevinden alındı.,

Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Zeki Karabul görevinden alındı.,
Çamoluk’ta yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan Yuvacık Köyünden Zeki Karabul ‘un Giresun İl Teşkilatı tarafından görevinden alındığı açıklandı.
Görev den alınma ile ilgili olarak her hangi bir açıklamanın yapılmadığı bildirildi.
İlçe teşkilatına yakın kaynaklardan aldığımız bilgiye göre, yaklaşık 7 ay önce Zeki Karabul’un istifa ettiği ,ancak istifasının il teşkilatı tarafından kabul edilmediği açıklandı.
27 Ağustos günü telefon la görevinden alındığı açıklanan Zeki Karabul’un yerine eski başkanlardan Usluca Köyünden Hafız Geco’nun atandığı bildirildi.
Görevden alma ile ilgili olarak görüştüğümüz Çamoluklular; yapılanın büyük bir haksızlık olduğunu söyleyerek , bunun görevle ve çalışmalarla alakası olamaz,çünkü Zeki başkan Çamoluk için özelliklede yüksek okul için gecesini gündüzüne katarak çalışan biri olduğunu söyleyerek, Bu görevden almanın arkasında daha başka sebeplerin olduğunu söylediler.

Eğer Yedi ay önceki bir dilekçeyi gündeme alıyorlar sa,neden seçimlerden önce alınmadı dediler.

Hafız Geco'nun 2009 Yerel seçimlerini kaybettiğini söyleyerek,Referandumda ve son Genel seçimlerde Zeki Karabul'un büyük başarı sağladığını söylediler.
Çevresinde dürüst kişiliği ve adil yönetimiyle tanınan Zeki Karabul Bayram üzeri görevinden alınmasını hak etmediği bildirildi.
Yapılan değerlendirmelerde, İl Başkanının hangi kriterlerle görevden aldığını açıklaması gerektiğini söylediler.
Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.