Ataşehir Belediyesinde iki Çamoluk’lu Meclis Üyesi

SİYASET

Ataşehir' de Çamoluk'lu iki aday da Belediye Meclisine girdi.

30 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir’de iki Çamoluk’lu meclis üyesi oldu, Ekrem Köse, Saim Başkan
Ekrem Köse CHP’den kontenjan adayı olarak girdiği seçimler de partisinin seçimleri kazanması ile birlikte meclise girdi.
Saim Başkan’da Ak Parti’den 13. Sıra Meclis üyesi adayı olarak katıldığı seçimlerde partisinin 15 meclis üyesi kazanması ile birlikte Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.
Her iki aday da seçimler de gayretli çalışmaları ile ön plana çıktı.
Ataşehir’de Çamoluk nüfusunun yoğun olması da, Çamoluk’lu adayları seçilebilir yerlerden aday gösterilmelerinde etkili oldu.
37 üyeli Ataşehir Belediye Meclisine, CHP 18 + 4 kontenjan adayı ile birlikte toplam 22 Meclis üyesi gönderirken, Ak Parti , 15 adayını meclise gönderdi.
CHP’den Seçilen Ekrem Köse Çamoluk haber’e yaptığı açıklama da, ”biz seçimlerden önce de söyledik, Ataşehir’ de en az iki Çamoluk’lu aday olsun diye. Şimdi bizim dediğimiz gibi oldu. Parti önemli değil, önemli olan nüfus yoğunluğu olan Çamolukluların Ataşehir Belediyesin de kendi temsilcilerinin olmasıdır. Kapımız herkese açık. Tüm hemşerilerimiz rahatlıkla gelip sorunlarını anlatabilir. Biz elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olacağız. Asla bize oy verdi ya da vermedi gibi bir ayrım yapmayacağız dedi”.
Çamoluk haber olarak her iki meclis üyesini de seçildikleri görevlerinden dolayı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.