Başkan Adayları Kahvaltıda Bir Araya Gelecekler.

SİYASET

Çamoluk Derneği Belediye Başkanlarını kahvaltıda buluşturacak.

 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını İstanbul'da devam ettiren, Çamoluk Belediye Başkan Adayları, 7 Mart 2019 perşembe günü, Çamoluk Derneğinin organize ettiği kahvaltıda bir araya gelecekler.
Çamoluk'ta oy kullanacakların büyük bir kısmının İstanbul'da yaşıyor olması nedeniyle, Belediye Başkan adayları da çalışmalarını İstanbul'a yoğunlaştırmış durumda.
Kanaat önderi, Dernek Merkezleri ve bire bir vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Çamoluk Belediye Başkan adayları, Çamoluk Derneğini de ziyeret etmek istediklerini gündeme getirince, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in teklifiyle, üç başkan adayı kahvaltıda bir araya gelme kararı alındı.
Konu ile ilgili olarak, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik yaptığı açıklamada, "Dernek olarak, ilçemiz için yarışan üç adaya da aynı mesafedeyiz. Bu sebeple, Belediye Başkan adaylarımızla tek görüşmelerde ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmalara sebep olmamak adına, değerli başkan adaylarımızı ve ekiplerini kahvaltıya davet ederek burada toplu görüşmeyi daha uygun bulduk.
Başkanlar da bu teklifimize sağolsunlar olumlu yaklaşım sergilediler" dedi.
Çamoluk Derneğinin Çamlıca'daki Genel Merkezinde gereçkeleşecek olan kahvaltı 7 Mart Perşembe günü saat: 10:00'da başlayacak.
Kahvaltıya, Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Musa Varıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Fatih Düz ve Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akarçeşme ve ekip arkadaşlarının katılması bekleniyor.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.