Çamoluk Belediye Başkanlığı İçin,Hacı Canik Aday mı?

SİYASET

Çamoluk Belediye Başkanlığı için sürpiz adaylar çıkmaya başladı.

 Yerel seçimler için zaman yaklaştıkça, Çamoluk Belediye Başkanlığı için de, partilerden aday adayları ortaya çıkmaya başladı.
Çamoluk Belediye Başkanlığı için, daha önce açıklanan isimlerin yanında, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in de adı geçmeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde Sosyal Medyada, Çamoluk Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'inde adı yazılmıştı.
Son günlerde Çamoluk Kulislerinde adı sıkça geçen Hacı Canik'e yakın kaynaklar, haberi doğrulayarak, Hacı Canik'in şartların oluşması durumunda aday olabileceğini açıkladılar.
Konu ile ilgili olarak Görüştüğümüz Başkan Hacı Canik'te; Çamoluk'ta çekişmeden ziyade, Cumhur ittifakının istemesi halinde ortak aday olarak çıkabileceğini söyledi.
Hacı Canik, Çamoluk Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çamoluk Dernek Başkanlığı döneminde, Çamoluk'a hizmetten kaçmadıklarını ve yaptıkları hizmetlerinde ortada olduğunu söyleyerek, Çamoluk için hizmetten kaçmayacağını ve istenilmesi halide Çamoluk Belediye Başkanı olarak ta hizmet edebileceğini söyledi.
Hacı Canik, yıkıcı ve kırıcı bir seçim sürecinden ziyade, uzlaşıcı, birlik, beraberlik içerisinde bir seçim sürecinden yana olduğunu açıkladı.

Bizde çamoluk haber olarak, tüm aday adayları ve adaylara başarılar dilerken, aday adaylığı ve seçim sürecinde Çamoluk için ortaya çıkacak tüm adaylara sitemizde adil bir şekilde yer vereceğimizi ilan ediyoruz.
Ancak; Etkinliklerine ve çalışmalarına, Çamoluk Haber'i davet etmeyen, bilgi vermeyen, hülasa tenezzül etmeyenler hariç.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.