Çamoluk'ta Ak Partili “AKP'liler“ mi var?

SİYASET

Çamoluk' Ak Parti Teşkilatı hakkında ilginç iddialar gündeme geliyor.

1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak, Çamoluk'tan ilginç iddialar gündeme geliyor.

Çamoluk Ak Parti Teşkilatı tarafından,özel gayretle Çamoluk'ta kalması sağlanan bazı bürokratların, 1 Kasım seçimlerinde alenen, CHP için çalıştıkları iddia ediliyor.

Ak Parti ilçe teşkilatında ki bazı yetkililerin özel gayretleri ile, Çamoluk'ta ki görev süresi uzatılan Cemeaate yakın bir bürokratın 1 Kasım seçimlerinde yakın çevresi ve bazı esnaflara, "Bu seçimde Gazi Abiyi (CHP İlçe Başkanı) destekleyelim diyerek propaganda yaptığı iddia ediliyor.

Konu ile ilgili olarak, Çamoluk Haber'e bilgi veren bazı vatandaşlar, Duydukları olay karşısında şaşkınlık yaşadıklarını söyleyerek, "Bizler Ak Parti kazansın diye, gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, partimizin bir kısım yetkililerinin özel gayretleri ile Çamoluk'ta göreve yapan bürokratın siyasi propoganda yapması açıkçası zorumuza gidiyor" dediler.

Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatında etkili olan Cemeate yakın kişilerin olduğunu iddia ederek, bu kişilerin Ak Partili olmalarına rağmen, özel toplantılarda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmaya dönük propagandalar yaptıklarını iddia ettiler.

Bu konunuyu Ak Parti Genel Merkezine kadar götüreceklerini dile getiren vatandaşlar, Cemaat'in Çamoluk'ta çok etkili olduğunu bu nedenle sorunun ancak genel merkezde çözüleceğini dile getirdiler.

Konuyu gündeme taşıyan vatandaşlar, "Gerçek Ak Partililere sesleniyoruz, biz külfet çekerken nimeti alanlar partiye zarar veriyorlar, birlikte bu gidişe dur diyelim" diyerek Ak parti mensuplarına çağrıda bulundular.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.