Çamoluk’ta Canikli ve Ekmen Protestosu

SİYASET

Çamoluk'ta Millet vekili Nurettin Canikli ve Veysel Ekmen protesto edildi.

 
Yaklaşan 12 haziran seçimleri dolaysıyla Çamoluk’a gelen Giresun Millet Vekili Nurettin Canikli ,Tepkiyle karşılandı.
Çamoluk esnaflarından bazıları ilçeyi ziyarete gelen Millet Vekili Nuraettin Canikli ve Veysel Ekmen’e Çamoluk’a vaat edilip te yapılmayan hizmetlerden dolayı sert tepki gösterdiler.

Geçtiğimiz Salı günü Çamoluk’a gelen Nurettin Canikli, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyareti yaptılar, yapılan ziyaretler esnasında Çamoluk esnaflarının bir çoğu, Nurettin Canikli’ye daha önce yapılacağı açıklanan ve şu ana kadar yapılmayan TOKİ, Hastane ve Üniversite gibi konularda herhangi bir gelişmenin olmadığını belirterek Canikli’ye tepki gösterdiler.
 
Veysel Ekmen’i İçeri Almadılar.
 
Tepkilerden en fazla nasibini alanlardan biri de Çamoluk Derneği eski başkan Veysel Ekmen oldu.
İlçeye hizmet gelmemesinin en başlıca sorumlularından biri olarak ta Veysel Ekmeni gösteren Çamoluk esnafı, yapılan esnaf ziyaretleri esnasında dükkana giren Canikli’ye hoş geldiniz sayın millet vekilim dedikten sonra Veysel Ekmen ve beraberindeki heyete ( Ak Partinin İstanbul kanadı)“Çıkın dışarı,siz buraya giremezsiniz, bu zamana kadar bu kapıyı açmayan sizler ne yüzle buraya geliyorsunuz gidin buradan diyerek içeri almadı.
Yapılan protesto Çamoluk ta büyük yankı uyandırdı.
Daha sonra yapılan ziyaretlerde başka bir esnafta Nurettin Canikli’ye dönerek “ biz başbakanımızı seviyoruz ve ona da oy veriyoruz, sizin şahsınıza oy verebilmemiz için bize bir neden söyleyebilirmisiniz,Toki dediniz yok hastanen dediniz olmadı üç doktor var siz altı diyorsunuz Çamoluk’a hangi hizmeti yaptınız da buraya geldiniz” diyerek sert tepki gösterdi.
Nuerttin Canikli’nin de karşılık vermesi üzerine sertleşen ortamı araya girenlerin Nurettin Canikli’yi dışarı çıkarması ile son buldu .
Tüm bu olanların üzerine Nurettin Canikli ve beraberindeki heyet ziyareti tamamlamadan ilçeden ayrıldılar .
 
Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.