Çamoluk'un %92 si İhanet İçindemi?

SİYASET

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, referandumda 'evet' oyu veren toplumun yüzde 58'lik kesimini 'gaflet ve dalalet' içinde olmakla suçladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Tansel Çölaşan, referandumda 'evet' oyu veren toplumun yüzde 58'lik kesimini 'gaflet ve dalalet' içinde olmakla suçladı.

GAFLET VE İHANET İÇİNDELER

Hatay'da ADD Şubesi tarafından organize edilen 'Türkiye Nereye Gidiyor?' konulu panelde konuşan Çölaşan, referandumda yüzde 42'lik dilimin dışındakilerin gaflet, dalalet ve ihanet içinde olduğunu ileri sürdü.

'Evet' oyu kullanan vatandaşları "bilinçli oy kullanıp kullanmayanlar" olarak ayıran Çölaşan, "O oylar bilinçli ise ne ala... Bilinçli olmayan yani yüzde 42'lik dilimin dışında olan oylar bana göre gaflet, delalet ve ihanet içindedirler." dedi.

Türkiyede Danıştay Daşkanlığı yapmış,Yargıda gelebileceği en yüksek mertebeye ulaşmış(!) Sözüm ona "Aydın" birkişinin Türk halkı hakında söylediği yakışıksız bu cümleler'in Çamoluktaki karşılığı %92 dir.
Bu da demek oluyorki Emekli Danıştay Başkanı Hanıfendiye göre Çamoluk'un %92 si (gaflet, dalalet ve ihanet ) içindeler(!) Emekli Danıştay Başkanı Hanıfendi "gaflet, dalalet ve ihanet" ile itham ettiği bölgelerden olana Çamoluk'a gelmediği ve Pazar tepesinde vatan uğruna can veren Şehitleri görmediği veya görmek istemediği apaçık belli.İahanet içinde olanlar değil çatışmanın olduğu bölgeye gitmek hiç kışlaya uğramamak içn neler yaptıklarını medyadan takip ediyoruz.
Çamoluk Haber olarak Tasel Çölaşan'ı Kınıyor ve Türk Halkından özür dilemesini bekliyoruz.
Ayrıca Çamoluklular olarak hakkında dava açma hakkımızın da saklı olduğunu belirtmek isteriz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.