Çamoluk’un Ebu Cehilleri Kim?

SİYASET

Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dağıtmaç ve Başkan Adayı Fatih Aydın'ın kongrede yaptıkları benzetme tepkilere neden oldu.


 
Çamoluk Derneği Kongresinde Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dağıtmaç ve başkan Adayı Fatih Aydın’ın konuşmalarında ki Ebu Cehiller benzetmesi tepkilere neden oldu.
İlk olarak Murat Dağıtmaç Çamoluk Derneğinin yaptığı çalışmaları anlattığı konuşmasında,bu çalışmaları yaparken bazılarının kendilerini eleştirdiğini söyleyerek,bu dönemde de Hz. Ebu Bekir gibi görenlerin olduğu gibi Ebu Cehillerinde var olduğunu söyledi.
Fatih Aydın’da Hizmetlerin görülmesi konusunda bazılarının gönlü Ebu Cehil ise yapacak bir şey yok dedi.
Tek adayın olduğu ve istenilen birliğin sağlandığı dile getirilen bir kongrede, kendilerini yada yapılan çalışmaları eleştirenleri Ebu Cehillikle itham etmek,yada bu sıfatlı bir benzetmeye tabi tutmak yapılan kongreye yakışmadı.
Özellikle % 99 muhafazakar bir toplum olan Çamoluk için bu yakıştırmayı yapmak katılanlar arasında da tepkilere neden oldu.
Yeni listede yer alan bazı yöneticiler de kullanılan ifadelerden rahatsız olduklarını dile getirdiler.
Yapılan eleştirilerde,Çamoluk’ta birliğin sağlanmaya çalışıldığı bir dönemde, kendinden olmayana,yada yaptıklarını eleştirenleri ebu cehil’e benzetmek yakışık almadı dediler.
Dile getirilen eleştirilerde, bu Ebu Cehiller kim, söyleyen arkadaşlar bunları da açıklasın diyerek tepki gösterdiler.
Ayrıca yapılan açıklamayla birlikte bir çok insanın zan altında kaldığı dile getirildi.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.