Dulundas ve Karşıyaka'dan Savaş Akarçeşme'ye Destek

SİYASET

13 Ekim de Karşıyaka mahallesinde gerçekleşen Savaş Akarçeşme'ye destek toplantısında Dulundas ve Karşıyaka mahallesi 2014 yerel seçimlerinde tam destek vereceklerini açıkladı.

 13 Ekim Pazar günü yapılan toplantıda,Karşıyaka ve Dulundas Mahallelilerin Şavaş Akarçeşmeye destek için ortak açıklama yaptıkları açıklandı.
Dulundasköyü.com sitesinde yer alan haberde farklı partilerdekilerinde ortak açıklama yaparak destek olacakları bildirildi.
//www.dulundaskoyu.com sitesinde yer alan haber

13 Ekim de Karşıyaka mahallesinde gerçekleşen Savaş Akarçeşme'ye destek toplantısında Dulundas ve Karşıyaka mahallesi 2014 yerel seçimlerinde tam destek vereceklerini açıkladı. 

Toplantıya Dulundas ve Karşıyaka mahalleleri yanı sıra diğer mahalle ve köylerden de katılım vardı. Toplantıya katılanlar Çamoluk'un sorunlarını ve isteklerini belirtti. Konuşmasında sık sık "beni sadece Dulundaslıyım diye desteklemeyin, bana güveniniz var ise destekleyin diyerek " not düşen Savaş Akarçeşme, tüm mahalle ve köylere eşit yakınlıkta olacağını belirtti. Zaten gerek Çamoluk'un gerek Türkiye'nin bu ayrımcılıktan çok çektiğini söyleyen Akarçeşme, İstanbul'daki beledeyilerden aldığı yatırım sözlerini ve yapacaklarını katılımcılara anlattı.


Dulundaslı Saadet Partililer de tam destek verdi Dulundaslı ve Saadet Partisi Çamoluk Yönetim Kurulu Üyelerinden Yusuf Akarçeşme, Hidayet Akarçeşme, Dursun Üçtaş, Cemil Üçtaş ve Muhlis Köse yerel seçimlerde Savaş Akarçeşme'yi destekleyeceğini açıkladı.
Mürsel Bakırhan'dan Savaş Akarçeşme'ye destek Ak Parti Çamoluk Yönetim Kurulu Üyelerinden Mürsel Bakırhan, Mecit Duyan ve Mustafa Duyan aday olması için Savaş Akarçeşme'ye destek vereceklerini açıkladı.
Dulundas ve Karşıyaka tek ses Dulundas ve Karşıyaka mahallesi tarafından yerel seçimlerde Savaş Akarçeşme'yi blok liste halinde destekleneceği kararının alındığı toplantıda, Ak Partinin Savaş Akarçeşme'yi aday göstermemesi durumunda yeni bir istişare toplantısı yapılacağı belirtildi.


Bütün Muhtar Adaylarına Eşit Yakınlıktayım Savaş Akarçeşme katılımcılara toplantı sonunda "tüm muhtar adaylarına eşit yakınlıktayım" dedi.





Katılımcılar ilçede sağlık hizmetinin eksikliğinden sık sık bahsetti. Bu durumdan dolayı Ümit AKMAZ söz alarak "kimsenin bu durumu sağlık bakanlığına şikayet etmediği için, bakanlık tarafından sanki burada herşeyin yolunda gittiği gibi algılandığını" söyledi. 













Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.