Dursun Duyan'dan Kamyon İddiası

SİYASET

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan'dan ciddi iddialar.

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan bir süre önce sosyal medya hesabından üstü örtülü biçimde Çamoluk'a verilecek kamyon ile ilgili iddialarını, Giresun İl Genel Meclisinde yaptığı konuşma ile daha da ileriye taşıyarak bazı isimler açıkladı.

Bir önceki iddiasında, Giresun İl Özel İdaresi tarafından Çamoluk'a verilecek kamyonu Çamoluklu bir siayasetçinin engellediğine yönelik yaptığı üstü kapalı açıklamadan sonra, Giresun İl Genel Meclisinde yaptığı açıklama ile bu kişinin Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt olduğunu iddia etti.

Dursun Duyan bu bilgiyi de kendisine Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ün verdini söyledi.

Dursun Duyan Çamoluk'ta Cumhur ittifakının büyük bir desteğe sahip olduğunu ve kendisinin de bu ittifak'ın devamından yana olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalarla bu ittifaka zarar verildiğini iddia etti.

Dursun Duyan'ın yaptığı açıklamalardan sonra, Çamoluk'ta her iki partiden de Cumhur İttifakının başarısız olması için çalışanların olduğu mu var sorusu akla geliyor.

Yapılan son açıklamalar ile ilgili olarak cevap hakkı dortaya çıkan Çamoluk Belediye Başkanı ve Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı için Çamoluk Haber olarak sayfalarımızın her zaman açık olduğunu ifade edelim.

Çamoluk Haber

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.