Ergün Bakırhan'dan Önemli Açıklama

SİYASET

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı Ergün Bakırhan, Savaş Akarçeşme'nin paylaşımları üzerine kamuoyuna açıklama yaptı.


15 Temmuz olaylarından sonra görevden alınan ve ardından tutuklanıp 6 yıl cezaevinde kaldıktan sonra, cezasını tamamlayarak taburcu olan Çamoluk eski Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme sosyal medya hesabından; Ergün Bakırhan'a destek paylaşımı yaparak tepkilere neden olmuştu.
Bu paylaşımlar, bazı sosyal medya hesapları tarafından, Savaş Akarçeşme'nin Ergün Bakırhan'ın basın danışmanı olarak paylaşıması üzerine ,olayı öğrenen Ergün Bakırhan sert tepki gösterdi ve kamuoyuna bir de açıklama yaptı.
Gelen tepki üzerine Savaş Akarçeşme'nin de paylaşımı kaldırdığı gözlendi.
Yapılan açıklamada, kendilerinin basın danışmanı olarak herhangi bir kişi yada kurumla anlaşmadıklarını, bunu yaptıkları taktirde kamuoyu ile de paylaşacaklarını açıkladı.
Bakırhan, çizgisinin net olduğunu vurgulayarak ; "Bilinmelidir ki Ergün Bakırhan’ın duruşu nettir. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Çamoluk için Memleketimiz için hizmet etmek dışında gayemiz yoktur" dedi.
Şahsi hesapları dışında kendileri hakında yapılan haberlere itibar edilmemesini, kendilerini siyasi polemiklere çekmek isteyenlerin de amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.
Ergün Bakırhan'ın açıklaması: 

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bazı sosyal medya hesaplarında ismim kullanılarak yapılan paylaşımlar hakkında açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle belirtmek isterim ki şu an için herhangi bir basın danışmanım ya da başka bir danışmanım yoktur. Bu konuda zamanı geldiğinde gerekli duyurular tarafımca yapılacaktır. Şahsi hesaplarım dışında yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini , benim paylaşımlarımmış, benim görüşlerimmiş gibi değerlendirilmemesini özellikle rica ediyorum.

Bilinmelidir ki Ergün Bakırhan’ın duruşu nettir. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Çamoluk için Memleketimiz için hizmet etmek dışında gayemiz yoktur. 

Bu süreçte bizleri bilerek ya da bilmeyerek bazı siyasi polemiklerin içine çekmek isteyenler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Enerjimizi ve vaktimizi Çamoluk için, Çamoluk’a yapacağımız hizmetler için harcamaya devam edeceğiz. 

Bu hayatta her şey siyaset dahil dürüstçe ve ahlaklı yapılmalıdır.

Seçim sürecinin milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, Çamoluk’a hizmet etmek derdinde olan tüm aday adayı hemşehrilerime de başarılar diliyorum. 

Saygılarımla

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.