Fatih Düz, MHP dedi

SİYASET

Yerel seçimlerde Mhp Çamoluk'ta Fatih Düz ile yarışacak

Daha önce ismi Ak Parti Aday Adayı olarak geçen, Köroğlu Mahallesinden ve Çamoluk’un Köklü esnaflarından Fatih Düz MHP’nin Çamoluk Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.
12 Kasım Salı günü kalabalık bir grupla Çamoluk’a gelen MHP Giresun İl Başkanı Ozan Köymen yaptığı açıklamayla ,Çamoluk Belediye Başkan adaylarının Fatih düz olduğunu açıkladı.
MHP Giresun İl Teşkilatı Çamoluk Belediye başkanlık seçiminde iddialı olduklarını göstermek için,aday açıklama toplantısına kalabalık bir heyetle geldiler.Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, MHP il Başkanı Ozan Köymen başta olmak üzere, İl yönetimi, Şebinkarahisar İlçe başkanı Veysel Cengiz ve ilçe yönetimi, Alucra İlçe Başkanı Vehbi Usta ve ilçe yönetimi ile iş adamları, Oda başkanları, Dernek ve çeşitli kitle örgüt yöneticilerinin katıldı.
 
MHP İl Başkanı Ozan Köymen, 2014 yerel seçimleri öncesi ilimiz başta olmak üzere 10 ilçe ve 3 beldede belediye başkan adaylarını belirlediklerini ve belirlenen bu 14 yerde çok iddialı ve zafere en yakın parti olduklarını ifade etti. Çamoluk’ta Fatih Düz’ün adaylığını açıklamaktan çok büyük gurur duyduğunu söyleyen Köymen, Çamoluk halkının aday açıklama toplantısına göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı da çok memnun olduklarını ve Fatih Düz’e ellerinden gelecek yardımı esirgemeyeceklerini söyledi.
 
Çamoluk MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Düz’de yaptığı konuşmada; “Bugün bir ideali, kutlu bir sevdayı beklenen rüyayı gerçekleştirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Yüksek tepelerin arasında Kelkit çayının bağrına sığınmış güzel ve yalnız ilçemize hak ettiklerini sunmak ve hak ettiği yere ulaştırmak için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Evvela Allah (cc) ‘ın izni ile sonrada sizlerin gayreti ve desteği ile bunu başaracağımıza gönülden inanıyorum.” Dedi
Fatih Düz; “Bu gün çıkmış olduğum yolda beni yalnız bırakmayan ve desteğini veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisinden Çamoluk Belediye Başkan adayı gösterilmek beni fazlasıyla gururlandırmıştır. Partimi ve sizleri mahcup etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Yapılacak çok işimiz, sarf edecek gücümüz ve emeğimiz var. Yıllardır bu memleketin havasını soluyor, ekmeğini yiyoruz. Bizim bu ilçeye vefa borcumuz var. Şükürler olsun ki bu borcumuzu ödemek için karşımıza böyle bir fırsat çıktı. Cenab-ı Hak nasip eder bizlerde var gücümüzle çalışırsak bu hizmet yarışından zafer kazanarak çıkacağımıza inanıyorum. Dürüst, ilkeli, ahlaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışını bu ilçeye kazandırmak. Çalışacağımız profesyonel kadrolarla Çamoluk’a değer katmak en büyük prensibimiz olacak. Bu uğurda Rabbim hiç birimizi utandırmasın. Allah Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Sağ olun var olun” dedi
 
Toplantı sonrası heyetle birlikte ilçe esnafı ve kamu kurumlarına ziyaretlerde bulunarak aday tanıtımı yapıldı. 

Çamoluk Haber








Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.