Karadikmen Dernek Başkanlığına Ağa Aday

SİYASET

Karadikmen Köyü Dernek Başkanlığına Ağa aday oldu.

Üç dönem Çamoluk Bal ağası olan Karadikmenli İşadamı Murat Şapaloğlu, Karadikmen Dernek Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.
Murat Şapaloğlu,konu ile ilgili olarak Çamoluk Habere açıklamalarda bulundu.
Kadıköy Acıbadem de bulunan, kendisine ait Keyfi Acıbadem Kafede görüştüğümüz Murat Şapaloğu, Başkanlığa aday olma sebebinin, son yıllarda Karadikmen köyünde yaşanan küskünlük ve ayrılıkları ortadan kaldırma isteği olduğunu açıkladı.
Murat Şapaloğlu yaptığı açıklamada, "Köyümüzün paraya pula ihtiyacı yok, an itibaeri ile en büyük ihtiyacımız köyümüzün birlik ve beraberliğidir" dedi.
Her iki tarafla da iyi diyolog içerisinde bulunduğunu söyleyen Murat Şapaloğlu, "Karadikmen'in eski birlik ve beraberliğine kavuşmasının en büyük hayali olduğunu vurguladığı konuşmasında, Başkanlık için başka hiç bir vaadim yoktur" dedi.
Başkanlığı süresince de üyelerden aidatları dışında da hiçbir talepte bulunmayacağını açıklayan Murat Şapaloğolu, seçilmesi halinde köy pikniğini Karadikmen Yaylasında yapacağını, yine piknik için de üyelerden herhangi bir maddi talebinin olmayacağını dile getirdi.
Piknik konseptinin, alışıla gelmiş pikniklerden farklı, insanların kendi aralarında sohbet muhabbet ortamıının daha çok olması için düzenleme yapacağını söyledi.
Başkanlık kararını, köy dernek yetkililerine de açıkladığını söyleyen Murat Şapaloğlu, oluşturacağı yönetim kuruluna, her kesimden adam alacağını ifade etti.

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.