Rüstem Sakızcı "Belediye Başkan Adayı Değilim"

SİYASET

Yazılar Mahallesi Eski Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı Belediye Başkanlığı ile ilgili açıklama yaptı.

 Yaklaşık bir yıldır çeşitli platformlarda Çamoluk Belediye Başkan Aday Adayı olacağı söylenen Rüstem Sakızcı, konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.
Rüstem Sakızcı bir yıldır çeşitli platformlarda Ak Partiden çÇamoluk Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladığını ve bu süreçte beklediği desteği bulamadığını ifade ettiği açıklamasında, destek olan yada senin işin değil diyen herkese teşekküt etti.

İşte Rüstem Sakızcı'nın açıklaması:

Değerli Kardeşlerim:
Yaklaşık bir yıl öncesinden Çamoluk Belediye Başkanlığı için Akparti Aday Adayı olacağımı her platformda duyurdum destek istedim. 
Bu süreçte, birçok abilerimize kardeşlerimize akıl danışıp istişareler yaptık. Destek olacağını söylenlerde oldu, henüz erken olduğunu söyleyenlerde.
Ben destek olana olmayana, bizi bu görevi layıkıyla yapar diyenlerede, senin işin değil yapamazsın diyenlerede teşekkür ediyorum. 
Sonuç olarak; özelikle mahallemizden gerekli destek ve birlik beraberlik ruhunu göremediğim için, bu dönem aday adaylığından vazgeçtim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bizim gayemiz, Yazılar Mahallesine tekrar başkanlık kazandırmaktı.
Benimle olmuyorsa, olacak adayı bulup desteklemek umudu ile hepinize sevgilerimi sunuyorum Allaha emanetsiniz kalın sağlıcakla 
Rüstem Sakızcı..

Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.