Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Çamoluk’a Geliyor

SİYASET

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak Çamoluk’a Geliyor

Saadet partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak 4 Temmuz 2013 Perşembe günü Çamoluk’a gelecek.
Yapılan açıklamada, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın 4 Temmuz Perşembe günü önce Alucra’ya geleceği ,burada Sivil Toplum örgütleri ve Köy Muhtarlarıyla Akşam yemeğinde bir araya geleceği açıklandı.
Mustafa Kamalak 20:30’da Tadım Lokantasında gerçekleşecek olan yemekte, yemeğe katılanlardan ilçenin ve ülkenin sorunları hakkında görüşlerini alacağı ve Kamalak Saadet Partisinin görüşlerini dile getireceği bildirildi.
Yemeğin ardından Saadet liderinin Çamoluk’a geçeceği ve geceyi de Çamoluk ta geçireceği açıklandı.
Kamalak’ın Çamoluk programı ise,Yeşilırmak Lokantasında ki sabah kahvaltısıyla başlayacak ve ilçe protokolünü ziyaretle devam edecek. Esnaf ve vatandaşlarla da buluşacak olan Mustafa Kamalak , daha sonra Saadet Partisi Alucra ilçe başkanlığının açılışını yapmak üzere, Alucra’ya hareket edecek.
5 Temmuz 2013 Cuma günü, Cuma namazını müteakiben yapılacak açılışın ardından bölgeden ayrılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Tekbaş “Türkiye’nin içine düşürüldüğü gerek siyasi buhran gerek ekonomik sıkıntılar gerek se sosyolojik sıkıntılardan kurtarmak için tüm Türkiye’yi ilçe ilçe gezen Genel Başkanımız Prof.Dr. Mustafa Kamalak bu çerçevede 4-5 Temmuz Perşembe –Cuma günleri partimizin bir dizi açılış programlarına katılmak üzere Alucra ve Çamoluk ilçelerimizi ziyaret edecektir.

Şebinkarahisar ilçemizi de ziyaret edecek olan genel başkanımız 4 Temmuz Perşembe akşam Alucralılarla yemekli toplantıda buluşacak.

5 Temmuz Cuma günü sabah saat 09:00’da Çamoluk İlçemizde ilçe halkı ile beraber kahvaltı programında buluşacak olan Genel Başkanımız sayın Kamalak bu programın ardından Alucra ilçemize hareket edip Cuma namazına müteakip yeni yapılan Alucra ilçe binamızın açılışını yapacaktır. İlçe bina açılışında Alucra halkımıza da hitap edecek olan Genel Başkanımız programlardan sonra Bayburt ilimizin programına katılmak üzere ilimizden ayrılacaktır.

Programlarımıza tüm halkımız davetlidir.

 
Çamoluk Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.